Smilehullet – Ny privat pasningsordning i Aabybro åbner 15. januar

Sofie Gade og Pernille Christensen Smilehullet

Smilehullet starter op pr. 15 januar 2022. En ny privat pasningsordning på Mirabellevej i Aabybro med plads til 10 skønne børn i alderen 0-3 år.

  • Vi samler på smil, giver tryghed, omsorg og ro samt skaber nære relationer i et hjemligt miljø, fortæller Pernille Christensen, der sammen med Sofie Gade er iværksætterne bag det nye pasningstilbud i Aabybro.


Smilehullet ligger på Mirabellevej 6, og de to ihærdige kvinder har i det sidste år været igang med at bygge om og renovere huset. Hele huset er indrettet til pasningsordning, da hverken Pernille eller Sofie bor i huset. 

-- annonce ---
  • Vores hus og have er indrettet til børnene, hvor der er prioriteret masser af plads til leg, kreativitet, musik, dans, motorisk udfoldelse, ro, fordybelse og meget mere. Vi vægter at være ude hver dag, enten i vores dejlige have, det bagvedliggende grønne område eller på tur ud af huset, fortæller Sofie Gade og fortsætter, vi åbner 15. januar 2022 og har stadigvæk ledige pladser fra d. 15. januar 2022 og de efterfølgende måneder – Det er bare at ringe og vi viser gerne Smilehullet frem.
Smilehullet på Mirabellevej i Aabybro

Smilehullet er godkendt af Jammerbugt Kommune som privat pasningsordning. Jammerbugt Kommune fører tilsyn med Smilehullet, som vægter tryghed, nære relationer og en genkendelig hverdag højt.

Sofie Gade er 27 år og bor i Aabybro med Mathias.

Uddannet kriminolog, hvor hun især har beskæftiget mig med forebyggelse af mistrivsel og social afvigelse blandt børn.

Erfaring fra arbejde i børnehave, skolefritidsordning samt institution for anbragte børn med psykosociale, adfærds- og indlæringsmæssige udfordringer, herunder diagnoser bl.a. inden for autismespektret.

Kurser i Udviklingspsykologi, Socialpsykologi, Mobilize Me, Struktureret og Visualiseret Pædagogik, KRAP (Kognitiv Ressourceorienteret Anerkendende Pædagogik) samt Førstehjælpskursus målrettet dagplejere og børnepassere.

Pernille Christensen er 26 år og bor i Aalborg med Mikkel.

Uddannet folkeskolelærer.

Erfaring fra arbejde på institution for anbragte børn med psykosociale, adfærds- og indlæringsmæssige udfordringer, herunder diagnoser bl.a. inden for autismespektret, arbejde som støttepædagog samt arbejde i folkeskole.

Kurser i ICDP (relations- og ressourceorienteret pædagogik) og KRAP (Kognitiv Ressourceorienteret Anerkendende Pædagogik) samt Førstehjælpskursus målrettet dagplejere og børnepassere.

Pernille og Sofie – Smilehullet