Skarpeste offensiv mod stærkeste defensiv

Cheftræner Bo Zinck FOTO: Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC mandskabet har kamp efter kamp vist sin styrke i denne sæson. Sejr efter sejr har de blåblusede spillet sig ind på førerpositionen i tabellen.

18 ud af 18 point er hentet ind på kontoen og nu går jagten ind på endnu tre af slagsen. Men selvom Jammerbugt FC har momentum og endnu ikke har tabt point, så er der ingen nemme kampe i 2. division. Heller ikke nu på lørdag. Tværtimod.


VSK Århus har nemlig også skrabet godt med point til sig. Kun et enkelt nederlag er det blevet til i sæsonens første seks kampe. Den fine pointhøst er ikke mindst kommet i hus via en solid defensiv og aarhusianerne har, sammen med Frem, rækkens pt. stærkeste forsvar. Kun tre mål er der lukket ind i de seks første runder.

Jammerbugt FC har derimod rækkens skarpeste offensiv. Hele 18 scoringer er det blevet til indtil nu og det bliver dermed spændende at se, hvem af lørdagens to duellanter, der formår at bringe sine styrker bedst i spil.

– VSK Århus er et hold, som har flyttet sig rigtig meget i både sidste sæson og denne sæson. Det er et uhyggeligt stærkt 2. divisionshold, som er en stor bejler til top 6, så vi får en hård kamp. Det er et godt hold, som har hentet nogle fine spillere ind og fået struktureret det rigtig godt. De lukker næsten ingen mål ind, så der venter os endnu en svær udebanekamp, men det er alle kampe i 2. Division, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, forud for opgøret.

Han og holdet kommer fra en pokalkamp mod Middelfart. En kamp, som blev vundet 2-1 og hvor der var hele otte ændringer i startopstillingen i forhold til kampen forinden. Med andre ord satte sejren en tyk streg under, at Jammerbugt FC har en både bred og stærk trup. Og det er der brug for. Skal den gode stime fortsætte, skal alle mand byde sig til.

– Vi skal være på stikkerne, men vi kommer med masser af selvtillid og tro på tingene, og så har vi bevidst at vi har en trup, hvor alle kan gå ind og gøre en forskel. Det er jeg glad for, og vi tager til VSK Århus for at se, om vi kan vriste de tre point fra dem, lyder det fra Zinck.

De seneste sæsoner har Jammerbugt FC haft taget på VSK Århus, men det har også været tætte kampe. Det bliver det med alt sandsynlighed igen den kommende lørdag. Og forhåbentlig holder de blåblusede fra Jammerbugten momentum og tager point med hjem på ny.

Der er kick off i Risskov lørdag d. 10. oktober kl. 13.30.

Husk du kan følge opgøret live online med via ekstrabladet.dk