Skal du med i menighedsrådet i Aabybro?

Aabybro Kirke
Aaby Kirke. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

I år er der valg til menighedsrådene i Danmark og dermed også ved Aaby Kirke, som holder orienteringsmøde d. 9. juni kl. 19.00 i Aaby Sognegård, Kirkevej 21, 9440 Aabybro.

På dette møde kan du komme og høre mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet.


Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse, der arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn.

Ud over aktiviteterne og det at være en repræsentant for menigheden er der andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, havd der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.

Aaby kirke skriver på deres Facebookside:
Orienteringsmøde 9. juni kl. 19.00 om Menighedsrådsvalg 2020.

Vil du være med til at sætte præg på din kirke? Få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden

Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn. Vil du udnytte og udvikle dine leder-kompetencer?

Som i enhver anden organisation er det vigtigt, at personalet har gode arbejdsvilkår, så samarbejdet omkring målene, både i drift og aktivitet, kan opfyldes. Vidste du fx at menighedsrådet har arbejdsgiveransvaret for størstedelen af kirkens personale?

Interesserer du dig for bygninger? Så kan du være med til den kulturbevarende del omkring kirken, men også de bygninger, som er personalets arbejdsplads og den almindelige drift. Er du god til at gennemskue store talopstillinger som budgetter og regnskaber, og har du flair for tal? Er du god til at kommunikere?

Så kan du være med til at gøre vores kirke mere synlig og relevant for både medlemmer og pressen. Kom til offentligt orienteringsmøde og hør mere om mulighederne i dit lokale menighedsråd