Skal din klasse være med på den første tur i Saven?

Print Friendly, PDF & Email

Se den nye rutchebane Saven i Fårup Sommerlands video ovenfor.

Til maj åbner den nye rutsjebane Saven i Fårup Sommerland, men inden da skal den indvies:

– Til det (indvielsen, red.) vil vi meget gerne invitere en 0., 1. eller 2. klasse til at komme med på den allerførste tur – måske din klasse, skriver Fårup Sommerland på deres hjemmeside.


For at komme i betragtning til turen, skal klassen blot deltage i en kreativ konkurrence, hvor klassen skal præsentere dens egen fortolkning af de følelser, bevægelser, grin, hvin eller skrig, der måtte opstå, når man kører i Saven for første gang. Der er ingen begrænsninger i forhold til kreative udtryk.

– Hvis I har lyst til at deltage, så skal I sende jeres forslag, så vi har det senest d. 27. marts. I kan enten sende det på en mail til info@faarup.dk eller med post til Fårup Sommerland, Pirupvejen 147, 9492 Blokhus. På kuverten eller i emnefeltet skal I skrive ”Ansigter i Saven”. Det sjoveste og bedste forslag vinder den allerførste tur i Saven. Den heldige klasse, som vinder, får direkte besked via klasselæren den 1. april.

Saven bliver Fårups højeste rutsjebane, da den rager hele 24 meter op over jorden. Og så kører den både forlæns og baglæns.