Skærsliberen er blevet digital i Jammerbugt og omegn

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Nyt spændende tiltag i området med lokal forankring, skal sikre skarpe knive i alle hustande i 2020.
Den nye platform Skærsliberen.dk har teamet sig op med lokale nordjyske kræfter for at tilbyde en knivskarp skærsliber bragt lige til hoveddøren.

Skærsliberen.dk er et nyt koncept, der skal løse et problem, der findes i alle hustande i Danmark, nemlig slibning af knive. Platformen får lokale skærslibere koblet op til at servicere netop deres område. Nu er turen kommet til byer som Aabybro, Brovst og Pandrup, hvor den lokale Vadum borger Claus Randrup netop har koblet sig på.

»De seneste år har Danmark oplevet et væsentligt fald i fuldtids skærslibere, og vi ser i dag kun en håndfuld skærslibere i et mere eller mindre professionelt set up. Vi ønsker derfor at finde nye dygtige lokale iværksættere med hænderne skruret rigtigt på, og matche disse udbydere med de mange millioner hustande, der findes i Danmark. Vi er sat i verden for at gøre det let og håndterbart for både de nye skærsliberne og kunderne« oplyser partner Anders Weinreich og fortsætter:

»Alle restaurationer, industrikøkkener og private hjem og har jo mindst en kniv liggende der trænger til en kærlig hånd, men de fleste ved ikke, hvor de skal gå hen for at få dem slebet. At være skærsliber er jo et gammelt nobelt hverv, som dog har fået et lidt blakket ry igennem de sidste 50 år. Det vil vi gerne støve af, og være med til at forfriske. Ydermere er det jo meget oppe i tiden at få alt muligt bragt hjem, blandt andet måltidkasser. Derudover er genbrug og miljø jo det helt store emne for tiden, så hvorfor ikke få slebet knivene i stedet for at smide ud og købe nye?«

Lige nu bliver Skærsliberen.dk konceptet rullet ud nord for Limfjorden, og her er der blandt andre fundet en skarp lokal partner, nemlig altmuligmanden Claus, til at servicere kunderne omkring Jammerbugten.

» Jeg er udlært industrislagter og slebet knive i godt 25 år. Jeg kan slibe alt, og bruger vådsliber og poleremaskiner. Dette garanterer at når jeg er færdig, så er din kniv skarpere end som ny« udtaler en ny moderne skærsliber Claus Randrup.

De første bookinger er allerede begyndt at komme Claus’ vej, og ønsker du også at give dine knive nyt liv i det nye år og få et besøg af den lokale skærsliber så hop ind forbi skarsliberen.dk