Simon Jensen vil slutte af med manér hos JammerbugtFC

Simon Jensen
Simon Jensen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Han har taget hele turen fra klubbens yngste ungdomshold og op til klubbens førstehold. Nu kan Simon Jensen være med til at sikre historisk oprykning. Det ville være det perfekte punktum for Simon Jensen, der har valgt at stoppe på Jammerbugt FC’s divisionshold ved sæsonens udgang.

Forsvarsspilleren har en række sæsoner været fast inventar i divisionstruppen. Det er ikke blevet til spilletid hver weekend, og selvom de seneste år måske har været nogle af de bedste, så føler Simon Jensen, at tiden er kommet til en nyt fodboldkapitel.


– Jeg har haft rigtig mange overvejelser og det har på ingen måde været en nem beslutning, da jeg har nydt at komme op i klubben hver gang. Men jeg er nået til et punkt, hvor jeg har brug for at spille hver weekend, forklarer Simon Jensen, som tager en tætpakket rygsæk af gode øjeblikke med videre. 

– Jeg ser tilbage på en masse fede år på og omkring 1. holdet. Det har budt på mange fede kampe, oplevelser og ikke mindst gode bekendtskaber. Det har været en del af hverdagen de sidste mange år. Det kommer helt sikkert til at blive savnet, men så må jeg bare ud og støtte drengene fra tilskuerpladserne, smiler Simon og tilføjer.

– Der har været så mange højdepunkter i min tid i Jammerbugt FC, at det er svært at vælge. Hvis jeg skulle fremhæve et par stykker, så vil kampen mod FCK på Aalborg Stadion klart være en af dem. Man kommer selvfølgelig heller ikke uden om denne sæson, som forhåbentlig udmønter sig i en oprykning. 

-- annonce ---

Netop dette punktum vil Simon meget gerne sætte, og så er det i øvrigt slet ikke sikkert at fodboldfremtiden ligger langt væk.

– På nuværende tidspunkt er jeg ikke helt sikker på, hvad der skal ske. Vores Jyllandsserie-hold er nok det bedste bud lige pt. Men nu må vi se, hvad der sker i sommerferien. Jeg får nok svært ved at forlade klubben helt, erkender klubmanden.

Netop den model ville falde i god jord hos Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som gerne ser Simon tage en central rolle på netop Jyllandsserier-mandskabet, når nu der er et ønsket om at sadle om i karrieren.

– Simon er jo en af vores egne, som er kommet op igennem klubbens ungdomsrækker og siden slået sig fast som en del af divisionstruppen. Simon har gjort det godt. Han er blevet bedre og bedre, og især det seneste halvandet år, synes jeg virkelig Simon har vist sig godt frem. Så det er ærgerligt, at Simon føler, tiden er inde til noget andet. Samtidig er Simon en god fyr, som vi vil komme til at savne i truppen. Vi har været sammen længe og det gør det særligt specielt, når der kommer en skillevej. Men jeg håber, at Simon vil fortsætte på vores Jyllandsserie-hold og være en vigtig kulturbære der, understreger cheftræner Bo Zinck.

På klubbens vegne skal der lyder en stor tak for indsatsen og et lige så stort held og lykke i fremtiden – som meget gerne må ligge i klubben. Men lad os nu først få sluttet af med manér. Lad os sætte det perfekte punktum for Simon og for sæsonen, og derefter se, hvad de nye kapitler bringer.