Sikker sejr over Vanløse

Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke kun onsdagens gæster fra Vanløse IF, der har ramt genstarten af fodboldforåret i fin form. Også Jammerbugt FC har slået fra sig i de første runder.

Det gjorde de blåblusede igen onsdag aften, hvor de mange fremmødte tilskuere alle fik et sæde i solen og herfra kunne nyde en god divisionskamp, hvor hjemmeholdet styrede begivenheder. Og modsat lørdag eftermiddag var Jammerbugt FC mere skarpe foran mål denne sommeraften. Derfor kunne holdet velfortjent sole sig i tre point efter de 90 minutters fodbold.

Det startede forholdsvis stille og roligt uden de store udsving i kampens indledende fase, hvor holdene lige skulle se hinanden an. Men langsomt, som minutterne gik, fik Jammerbugt FC mere og mere overtag.

Den første mulighed kom efter ti minutter, da forsvarsspiller Søren V. Pedersen header på mål og således tester gæsternes keeper. Efter 17 minutter var det dog slut med at teste, da Viktor Ahlmann finder sin angrebsmakker, Morten U. Thomsen, der for tredje kamp i streg viser sin målfarlighed og scorer kampens første mål.

Herfra styrer Jammerbugt FC begivenhederne og holder de sjællandske gæster fra chancer. Føringen holder til pausen, hvor spillerne kan trække i skyggen til en velfortjent puster og en tår vand.

Efter pausen kommer gæsterne bedst ud af starthullerne og skaber et par mindre muligheder. Men Emil Kobberup er klar på stregen og sørger for et rent bur i stærkt samarbejde med den øvrige Jammerbugt FC defensiv.

Og så slår Jammerbugt FC til igen. På det helt rigtige tidspunkt. Gæsterne er ved at ane en vej tilbage i opgøret, da et tålmodigt Jammerbugt FC opspil ender hos indskiftede Sead Gavranovic, der fra distancen sender bolden flot i nettet med et velplaceret spark og dermed bringer Jammerbugt FC foran 2-0.

Kun to minutter senere banker Zander Hyltoft en tredje scoring i kassen, da han tæt under mål fanger et Michael Stokbro indlæg. 3-0 målet banker også det sidste luft ud af et ellers kompetent gæstende Vanløse IF mandskab, der ikke rejser sig igen herefter. Dermed kan Jammerbugt FC sikkert køre sejren i land og indkassere tre dejlige point.

Efter tre kampe er de blåblusede fortsat ubesejret i dette forårs oprykningsspil og lader i det hele taget til at være i en god forfatning, inden turen går til Tingbjerg Ground og Brønshøj den kommende weekend, hvor endnu en spændende kamp venter – og forhåbentlig også flere point.

Jammerbugt FC – Vanløse IF: 3-0 (1-0)
17’ 1-0 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC
58’ 2-0 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
60’ 3-0 Zander Hyltoft, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Michael Stokbro (Nicklas C. Nielsen), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Max Møller (Sebastian Mourier), Christian Rye (Simon Jensen), Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi (Anders Jensen) – Viktor Ahlmann, Morten U. Thomsen (Sead Gavranovic). Ubenyttet: Omar Loubani, Martin Rom Nielsen.