Sikker sejr i generalprøven

Print Friendly, PDF & Email

Lørdag middag spillede Jammerbugt FC sidste træningskamp, inden det i næste weekend gælder tre vigtige point i forårspremieren ude mod VSK Århus.

Regn og vind slog ind over en kold kunstgræsbane og mindende Jammerbugt FC spillerne om, at de nu var hjemme fra træningslejr i Tyrkiet. Men selvom vejrforholdene ikke var opmuntrende, så mindede kampen også om, at vi nu kun er en uge fra det går løs i 2. division.

Den sidste test af formen var mod Nørresundby fB, som talte flere tidligere Jammerbugt FC spillere i truppen. Vejrforholdene satte sit præg på opgøret og det blev aldrig den helt store fodboldoplevelse, men det forløb mere eller mindre planmæssigt for de blåblusede, der virker klar til forårssæsonens kick off.

Jammerbugt FC satte sig hurtigt på spillet og dominerede kampen. I starten uden de helt store chancer til følge, men som minutter gik kom målet tætteret på.

Scoringen til 1-0 kom efter et hjørnespark, hvor en løs bold i et tæt pakket felt landede for fødderne af Zander Hyltoft, som prikkede den i mål til en hjemmeføring.

Et måls føringen holdt til 2. halvleg, hvor gæsterne udlignede, da et indlæg på et frispark blev sendt i mål på et hovedstød. Jammerbugt FC var dog hurtige til at svare igen og med få minutters mellemrum gjorde divisionsmandskabet det til både 2-1 og 3-1.

Først scorede Sead Gavranovic et flot mål, inden et godt angreb blev rundet af med et velplaceret hug fra distancen af Christian Rye.

I kampens afsluttende fase cementerede Jammerbugt FC sejren, da den indskiftede U19 spiller Nicklas Nielsen flot gjorde det til 4-1.

Jammerbugt FC hentede således endnu en testsejr og viste, at vinderkulturen i truppen bestemt ikke fejler noget. Ikke alle spillets facetter sad lige i skabet, men holdet havde gjort et fornuftigt stykke arbejde i generalprøven og virker nu klar til at folde sig helt ud i premieren om en uges tid.

Forårspremieren spilles ude mod VSK Århus den kommende lørdag.