Sikker 4-0 sejr over Holbæk og JammerbugtFC er stadig ubesejret

Print Friendly, PDF & Email

Efter to sejre er blevet vendt til uafgjort i de sidste sekunder af de to seneste runder, var sejrssulten vokset hos Jammerbugt FC spillerne, inden lørdagens møde med Holbæk B&I på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Og de blåblusede spildte ikke tiden. Allerede efter få minutter blev bolden sendt i netmaskerne for første gang. Et hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe og her stod midtbanespiller, Anders R. Jensen, klar til at dirigere bolden i mål til 1-0.

Hjemmeholdet stoppede ikke der. Knap 10 minutter senere øgede Jammerbugt FC til 2-0. Denne gang blev der sat et flot angreb sammen, hvor bolden blev kombineret op til angriber Lasse Storvang, som med lynets hast satte i fart mod gæsternes mål.

Holbæk forsvaret måtte halse efter hurtige Storvang, som endte med at blive nedlagt i feltet. Men inden dagens dommer nåede at hive luft ind og fløjte straffespark, var Jammerbugt FC anfører Christian Rye, som var fuldt godt med, over den løse bold i feltet og satte indersiden på, så bolden trillede i det tomme mål.

En hjemmesejr var således tidligt kørt i stilling, men belært at de seneste to runder, var intet endnu afgjort. Jammerbugt FC blev dog i kontrol af opgøret 1. halvleg ud. Holbæk blev ikke levnet mange chancer i nærheden af Jammerbugt FC målet. Til gengæld var Søren V. Pedersen tæt på at øge til 3-0, da han inden pausen ramte overliggeren.

Efter pausen blev det en lidt mere rodet affære. Gæsterne øgede presset fra 2. halvlegs start, men havde fortsat svært ved at få gjort angrebene til målchancer mod en solidt og som altid hårdtarbejdende Jammerbugt FC defensiv.

Selv var Jammerbugt FC farlige på flere omstillinger i løbet af de sidste 45 minutter, men som tiden gik, begyndte tankerne om de sene udligninger at poppe op med jævne mellemrum. Men denne dag ville de blå det anderledes. De sidste ti minutter sørgede Jammerbugt FC således for, at der ikke var mere spænding i opgøret, da det ramte de sidste sekunder.

Først erobrede Max Møller bolden højt i banen. Viktor Ahlmann var hurtigt over den og tøvede efterfølgende ikke med at banke den i kassen til en 3-0 føring. Og i sidste minut af kampen blev det også 4-0. Denne gang var Viktor Ahlmann i oplæggerens rolle, da han sendte et indlæg ind i pandebrasken på Bardhec Bytyqi, som headede kampens fjerde og sidste mål og stregen.

Jammerbugt FC var dermed, med fire forskellige målscorere og en holdindsats, tilbage på sejrssporet med en velfortjent og sikker 4-0 sejr, selvom det måske ikke var sæsonens bedst spillede kamp. Men det er vel også sådan, man bliver tophold – og tophold er Jammerbugt FC. Med 23 point fører de blåblusede rækken foran Frem på andenpladsen. De er næste modstander på Sparekassen Vendsyssel Arena, i et vaskeægte topbrag. Inden da venter dog en svær kamp, og lidt af en divisionsklassiker, på udebane mod Aarhus Fremad.

Jammerbugt FC – Holbæk B&I: 4-0 (2-0)
04’ 1-0 Anders R. Jensen, Jammerbugt FC
12’ 2-0 Christian Rye, Jammerbugt FC
80’ 3-0 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
90’ 4-0 Bardhec Bytyqi, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Viktor Ahlmann), Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Emil A. Nielsen – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Anders R. Jensen (Mathias Mortensen), Sead Gavranovic (Simon Jensen) – Lasse Storvang (Michael Stokbro), Morten U. Thomsen (Max Møller). Ikke benyttet: Emil From, Martin Rom Nielsen.