Sejrsstime bag oprykning til Hune

Hune Boldklub
Print Friendly, PDF & Email

Søndag den 9. august 2020 åbnede Hune Boldklub i Serie 4, pulje 50, sæsonen hjemme på Stonefield Road i Hune. På denne skønne og varme søndag tog holdet gæstfrit imod Poulstrup Vrejlev 81. Gæsterne udnyttede gæstfriheden og tilføjede værterne et nederlag på 1-2, og tankerne gik næppe i retning af sejrsstime og oprykning.

Men det var alligevel startskuddet til alletiders sejrsstime for holdet, der siden har vundet ti kampe på stribe. Med sæsonens 11. kamp på udebane mod Nørresundby FB kunne holdet imidlertid nøjes med et enkelt point for at sikre sig oprykning til Serie 3.

Kampen startede meget lige med et hjemmehold, der pressede spillet frem og spillede sin chance for at slutte på 2. pladsen og komme i betragtning til oprykning.

Gæstende Hune kom foran på et frisparksmål efter ca. 20 minutter. Det gav ro på spillet og hjemmeholdet mistede momentum. En ærgerlig advarsel i begyndelsen af 2. halvleg udløste ti minutter i undertal. Netop den situation bragte hjemmeholdet i spil igen, idet holdet benyttede sig af denne overtalssituation i forhold til at bringe balance i regnskabet.

Længe pegede pilen i retning af uafgjort, hvilket også ville være nok til at sikre et enkelt point til Hune og dermed oprykning på næstsidste spilledag. I de sidste ca. ti minutter lykkedes det dog gæsterne fra Hune at få skabt overvægt i spil og chancer, og det blev til flere af slagsen, bl.a. en temmelig stor chance tæt på mål. Denne chance udløste et straffespark til Hune, og blev sikkert eksekveret til føring på 2-1.

Et par udskiftninger mod slutningen betød endnu flere kontrachancer til Hune, som ad flere gange var tæt på at øge føringen. Det endte således også med den afgørende scoring til 3-1 i på en af disse mange chancer i udekampen mod Nørresundby FB, og dermed en flot sejrsstime på ti sejre og oprykning til Serie 3.

I de ti kampe på stribe, som er vundet efter 9. august 2020, har Hune præsteret en samlet målscore på 54-9. Holdet har – som mange andre hold i kølvandet på COVID-19 – fået udsat sin sidste kamp mod Tylstrup på hjemmebane. Oprykningen er dog sikret, da ingen andre hold i rækken kan slutte á point med holdet.