Sejr har løftet holdet inden Køge-kamp

Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Det var en vigtig sejr, Jammerbugt FC mandskabet kæmpede hjem i seneste runde. 2-1 hjemme over Vendsyssel FF gav tre livsvigtige point i en tæt tabel.

Pointene betyder, at der endnu er håb om overlevelse i NordicBet Ligaen. Men det kræver mere endnu at indfri det mål. Meget mere faktisk. Derfor gør det også godt, at sejren har løftet holdet mentalt, inden endnu en svær kamp venter i weekenden, hvor HB Køge kommer på besøg.

– Det var en god dag. Jeg er meget glad for, at jeg kunne hjælpe holdet. Det var meget vigtigt for os i forhold til resten af sæsonen, fortæller Jammerbugt FC’s Omar Natami fra træningsanlægget, hvor humøret har været højt i ugens løb.

– Det er selvfølgelig altid godt for selvtilliden, og for stemningen i omklædningsrummet, når man vinder. Så jeg håber, det kan fortsætte sådan, siger Omar Natami, der selv bidrog til sejren med en scoring.

– Det var også meget vigtigt for mig at få scoret, men det vigtigste er, at holdet spiller godt, og at vi kan fortsætte med at hente gode resultater hjem, understreger offensivspilleren, der også forsikrer, at trods det gode humør, så er armene for længst kommet ned igen, så ærmerne kunne smøges op på ny.

Søndagens modstander, HB Køge, topper tabellen for nedrykningsspillet og har i det hele taget vist fin form i foråret, hvor der er hentet point i syv ud af otte kampe. Eneste nederlag er kommet i Hobro og nu krydses der fingrer i den blå lejr for, at endnu et venter søndag.

Der krydses dog meget mere end fingre, for det bliver en hård nød at knække. Seneste indbyrdes opgør endte med et nederlag på 2-1 i Køge. Senest de to mandskaber mødtes på Sparekassen Danmark Arena, tilbage i september sidste år, endte det til gengæld med en 4-3 sejr til Jammerbugt FC.

Troen er på, at det kan lykkes igen, men der er også bevidsthed om, at det vil kræve endnu en toppræstation. Den blå bølge skal rulle for fuld kraft, og en ting er sikkert. Jammerbugt FC spillerne kommer til at gå benhårdt efter det.

– Det er i vores egne hænder. Vi skal blive ved med at yde vores bedste og hente så mange sejre som muligt. Jeg håber og tror på, vi kan redde sæsonen, lyder det målrettet fra den målfarlige og sympatiske Omar Natami, der kører på med forberedelserne helt frem til kick off søndag den 1. maj kl. 14.00 på Sparekassen Danmark Arena.