Salg af erotisk legetøj til Jammerbugten er steget siden corona-start

Arkivfoto.
Print Friendly, PDF & Email

Webshoppen Sinful.dk oplever stor vækst i salget til hele Danmark – også i Jammerbugt-området.

Nedenfor fortæller de mere om, hvilke specifikke produkter køberne fra Jammerbugten ofte har smidt i kurven:


Hele Danmark
– Efter Mette Frederiksens pressemøde den 12. marts havde vi et par dage med en forventet stilstand. Derefter kom en periode på to til tre uger, hvor salget af sexlegetøj var “business as usual”. Vi havde en vækst, men ikke mere end dét, som vi havde budgetteret med. Det ændrede sig i slutningen af marts og fortsatte ind i april, hvor vi oplevede en stor stigning i salget, lyder det fra Sinful.dk.

– Kigger vi på salget af sexlegetøj fra den 12. marts og en måned frem, havde vi i Danmark en stigning på 67 procent, når vi sammenligner med samme periode sidste år. Vi har set, at danskerne i forbindelse med Corona-krisen, i langt højere grad har efterspurgt sexlegetøj til par. Den største stigning har vi set inden for sexlegetøjssæt, der indeholder flere produkter på én gang. Her har kunderne især efterspurgt “10 Day Love Challenge Par Boks”, der med sine 10 låger indeholder et nyt stykke sexlegetøj, hver dag i ti dage. 

Annonce:


Jammerbugt kommune
– I perioden fra den 12. marts til den 12. april havde vi en stigning på 31 procent i Jammerbugt kommune, når vi sammenligner med samme periode sidste år. I den samme periode havde vi en vækst på 67 procent i hele Danmark, melder Sinful.dk.

– I Jammerbugt kommune kan vi se, at de fleste ordrer kommer fra Aabybro, men det er faktisk Brovst, der har haft den største stigning af ordrer i denne periode, når vi sammenligner med sidste år.

– Sexlegetøj til mænd er stort set uændret i denne periode. I stedet har kunderne købt meget mere anal glidecreme og anallegetøj i forhold til sidste år. Det er især anallegetøj med en vibrator, der er steget mest med en stigning på over 300 procent. Derudover kan vi se en stor stigning inden for sexlegetøjssæt og erotiske brætspil sammen med andet sexlegetøj til kvinder, hvor det især er de populære lufttryksvibratorer, der skiller sig ud.