Så er det tid til Medlems/årsmøde i Brovst Musikforsyning

Brovst
Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Fredag d. 9. oktober kl. 18.00:

I forbindelse med den gratis koncert Jesper Theis Delta Roots Trio for medlemmer, er der årsmøde, hvor alle medlemmer opfordres til at deltage.


På mødet bliver der talt om årets forløb, om kommende aktiviteter, orientering om årsregnskab, og der er mulighed for, at medlemmer kan tilkendegive ønsker og forslag til foreningens aktiviteter. Ligeledes er der valg til Brovst Musikforsynings bestyrelse. Til mødet vil der blive serveret en sandwich.

Se Brovst Musikforsynings vedtægter, liste over nuværende bestyrelsesmedlemmer, generelle informationer om foreningens virke på hjemmesiden www.brovstmusik.dk

Derefter koncert med
Jesper Theis Delta Roots Trio.
Musikken er inspireret af akustisk deltablues, som med denne besætning får nyt liv. Sangene er en blanding af egne sange og oversete før-krigs-bluesperler. Jesper har en udtryksfuld, let raspende vokal, en glød og fylde der emmer af Mississippi-stemning.

– Gæsteoptræden af Martin Christensen

Bandet er sammensat af en række spændende musikere, og til denne aften gæsteoptræder Martin Christensen, kendt fra Long Line Down, og er opvokset i Brovst og omegn. Musikken er inspireret af akustisk deltablues, som med denne besætning får nyt liv, og får tilført en spændende ny vinkel på bluesmusikken. Sangene er en blanding af egne sange og oversete før-krigs-bluesperler.

Jesper Theis selv spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson. Hvad enten det gælder fingerspil eller slide-guitar, er Jesper et stærkt kort både som solist og som akkompagnatør. Han støtter således godt op om sin egen udtryksfulde, let raspende vokal, der med sin glød og fylde emmer af Mississippi-stemning.

Han har hurtigt etableret sig som et af de mest respekterede og pålidelige navne på den danske bluesscene.

Jesper Theis Delta Roots Trio:
Jesper Theis – sang, slideguitar & banjo
Søren Lykkegaard – trommer, vaskebræt & kor
Olav Gudnason – kontrabas & kor
Martin Christensen – guitar (gæsteoptræden)

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

OBS: begrænsede pladser. Alle restriktioner vedr. Covid 19 overholdes.