Rock’n’Roll i Aabybro

Aabybro
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Rock’n’Roll i Aabybro

Kultur & Erhvervscenter Jammerbugt har arrangeret Rock’n’Roll koncert d. 17 februar kl. 20 med januar, med Michelle Birkballe Band i Jammerbugt Kulturcenter, Søparken 2 i Aabybro.

Historien om Michelle Birkballe (f. 1979) er noget så sjældent, som en ægte rock’n’roll historie på dansk grund.

Fortællingen om opvæksten i Thorsager midt på Djursland i en søskendeflok på seks, hvor hun allerede som barn danner sit eget band og senere tjener til livets ophold som fårehyrde, århusiansk værtshusmusiker og som rengøringskone i et studie, for at kunne indspille sine sange – er en fortælling man på én eller anden måde synes, man har hørt før. Men ikke her i Danmark.

For selvom Michelle Birkballe er født og opvokset med fødderne i dansk muld, så er hendes slægtskab til blues og rock fra Louisiana og andre af rockens arketypiske egne, så stærkt og så uforfalsket, at man let kan komme i tvivl, når man lytter til en sang som hendes “I still play my guitar” fra 2018.

Det er hendes stemme, hendes historie og hendes musik! Hendes hjerteblod og personlighed er så meget til stede, at man kunne tro, at Rock’n’roll kommer fra smalltown Thorsager. Og at fortællingen om Michelles opvækst kunne handle om nogle af rockhistoriens største navne. Hvis man har været så heldig, at man har hørt hende live, så er man ikke i tvivl – hun er rock’n’roll

I guitarkufferten har Michelle masser at tage af, når hun går på scenen. Mest sange fra sine albums, men også andre sange, som hun gør til sine helt egne. Og så kan hun fortælle om sit liv på en så ægte og afvæbnende måde, at ingen går fra en af hendes koncerter uden at have grinet sammen med hende. Storytelleren er skarp i replikken, når hun råt for usødet fortæller om livets op- og nedture. Alt kommer lige fra hjertet.

Bestil billetter her: https://www.yourticket.dk/arrangementer/15871/michelle-birkballe-band/

LÆS OGSÅ: Jammerbugt Kommune søger: Pædagog til Aabyhaven Vuggestue og Børnehave