Ro- og Kajakklubben på Gjøl inviterer til fjordoplevelser

Klubben råder over mange flotte robåde. Her er det fire roere og en styrmand, der nyder en tur i flot rovejr. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Ro- og Kajakklubben på Gjøl inviterer til fjordoplevelser

Sommertiden indbyder til friluftsliv, og på Gjøl er Ro- og Kajakklubben klar til at tage imod flere, der har lyst til en tur på fjorden. Roning er en fantastisk bevægelse for hele kroppen, og en rotur sammen med andre kan blive en vanedannende oplevelse. Du får frisk luft og får pulsen op.

Det er en helt fantastisk oplevelse at komme ud på fjorden og se landskabet fra vandsiden. Det byder på unikke oplevelser og højt humør med fugletræk på himlen, fortæller Helle Wulff, der i årevis har roet fra Gjøl og andre steder både i Danmark og udlandet.

Helle Wulff har sammensat et program for nye roere, så de i løbet af otte træningsaftener kan lære at ro på vandet, navigere sikkert og læse forskellige vejrforhold. Der er også tid til hyggelige samtaler om roning, fugleobservationer, vedligeholdelse og alt det andet, der hører til.

Nogle aftener afsluttes med fællesspisning eller en kop kaffe. Roskolen for inriggerroning starter med en informationsaften den 25. april kl. 19.00 i klubhuset på Gjøl Havn. Her vil erfarne roere vise rundt og fortælle om klubben samt hvad det indebærer at være medlem af Gjøl Ro- og Kajakklub.

Klubben råder over mange flotte robåde. Her er det fire roere og en styrmand, der nyder en tur i flot rovejr. Foto: Privat
Her er det en to`er med styrmand, der styrer ud af havnen. Foto: Privat

I løbet af sæsonen arrangeres der regelmæssigt grill-aftener efter en god rotur på vandet. For kajakroere er der en informationsaften den 16. april, hvor du kan lære om teori, roteknik og sikkerhed ved kajakroning.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn