Revisor Team Nord i Aabybro bliver en del af rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO

Torben Gyde Jensen
Print Friendly, PDF & Email

BDO har igen vokseværk, og denne gang sker udvidelsen af ét af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder via fusion med Revisor Team Nord i Aabybro, der ligger nordvest for Aalborg.

Når fusionen bliver en realitet den 1. oktober, træder Revisor Team Nords i alt 23 ansatte, hvoraf fem er partnere, ind i BDO og får knapt 1200 nye kolleger. BDO har i forvejen syv kontorer i Nordjylland, og kontoret i Aabybro bliver hermed den ottende lokation i det nordjyske for BDO, der for nuværende har i alt 31 kontorer fordelt over hele landet.

Torben Gyde, der er BDO’s regionsleder i Region Nord ser frem til samarbejdet:

”Revisor Team Nord er et veldrevet revisionsfirma med dygtige medarbejdere og en god kundeportefølje. Vi har konstateret, at der også er fundament for fremadrettet samarbejde mellem partnerne hos Revisor Team Nord og BDO. Derfor ser vi nu meget frem til at hilse på vores nye kolleger og kunder. Tilgangen af Revisor Team Nord sikrer os en god position i Jammerbugt Kommune og samlet set en samlet endnu stærkere geografisk tilstedeværelse i Nordjylland. Beslutningen understøtter BDO’s strategi om både at vækste organisk og via tilgang af attraktive aktører i markedet.”

Samme gode service

Indehaver og revisor hos Revisor Team Nord, Anette Frederiksen, som også bliver leder af kontoret efter den 1. oktober, når navnet ændres til BDO i Aabybro, er sikker på, at BDO’s bagland kan tilføre kunderne en endnu stærkere platform i fremtiden:

”Vi driver i dag en velkørende revisionsvirksomhed med høj kundetilfredshed, og den position ønsker vi at fremtidssikre ved at blive en del af BDO. Vi oplever et godt værdifællesskab med BDO, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder adgang til en lang række specialkompetencer samt til at give vores medarbejdere gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i BDO,” siger Anette Frederiksen.

Adressen på Jammerbugts velkendte revisionshus bliver altså fortsat Industrivej 10 i Aabybro, og nuværende og kommende kunder kan se frem til, at få gavn af BDO’s specialafdelinger blandt andet inden for skat, moms, GDPR, cybersikkerhed, consulting, virksomhedshandel, offentlig revision og hertil kommer det internationale BDO-netværk, der tæller mere end 160 lande i verden.