REKORD: Mere end 400 personer så årets gymnastikopvisning i Fjerritslev

Gymnastikopvisning 2023 i Fjerritslev Gymnastikforening. Foto: Privat

REKORD: Mere end 400 personer så årets gymnastikopvisning i Fjerritslev

Forventningerne til årets store gymnastikopvisning hos Fjerritslev Gymnastik Forening var store og blev på alle måder opfyldt, endda med langt, langt flere end bestyrelsen havde turde håbe på ville komme og overvære de 8 af foreningens hold, som søndag den 19. marts skulle gøre opvisning med hvad de gennem sæsonen havde trænet og øvet.

-- annonce ---

Mathilde Friis var en lettet og “høj” næstformand, der efter søndagens gymnastikopvisning til Jammerbugtposten.dk kunne fortælle:

– Det er gået over al forventning med langt over 400 personer i Hallen søndag formiddag. Det gav en stolt følelse og en lille klump i halsen, at se alle gæster stå op for fanen til indmarch, og se hvor glade og forventningsfulde vores gymnaster var – små som store.

– Det er en fed følelse at stå med, at dagen lykkedes og vi er kommet rigtig godt i mål med en super god sæson. Vores 8 hold gav den alle sammen gas, og vi fik at se, hvor hårdt de havde trænet i sæsonen.

– Vi kan også virkelig takke vores frivillige og forældre for al hjælp i løbet af sæsonen samt på opvisningsdagen hvor der var brug for ekstra hænder.
Vi havde masser af skønne sponsorpræmier, som blev udloddet mellem holdene. Der var også udstillet biler udenfor Hallen til inspiration for et nyt bilkøb til familien.

Gymnastikopvisning 2023 i Fjerritslev Gymnastikforening. Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune holder møde den 23. marts 2023 – Se hvad der er på dagsordenen

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn