Rasmus og Louise Mackenhauer valgte Rødhus i Jammerbugt

Louise og Rasmus foran cirkusvognen - Et populært overnatningssted i Rødhus. Foto: Jammerbugtposten.dk

Rasmus og Louise Mackenhauer, der begge er i 40érne valgte for 2 år siden at opsige deres 2 lederstillinger og flytte fra en forstad til Aalborg – et sted som umiddelbart havde alt let tilgængeligt – til Rødhus under 2 km fra Vesterhavet. 

Kommer du kørende i bil og svinger mod stranden af Strandfogdensvej i Rødhus møder du kort derefter skiltet ved vejen og indkørslen, der fortæller, at den tidligere gamle landsbyskole i dag er et velfungerende B&B. 

-- annonce ---
  • For 2 år siden blev jeg og min mand enige om at sadle om i vores travle hverdag med 3 børn, lederjobs og stort hus med ligusterhæk og plads til store biler i indkørslen. Vi sagde vores job op, satte huset til salg og gik i gang med at finde vores nye rammer med plads til familielivet og højt til loftet – Og efter at have gennemsøgt hele Danmark valgte vi Rødhus, fortæller Louise Mackenhauer og kigger bekræftende på sin mand, der smiler og nikker. 

Arbejdslivet handler om at skabe glæde

På Strandfogdensvej 8 i Rødhus driver Louise sammen med min mand et lille B&B og derudover har de begge egne virksomheder. Louise med Mindyourlife hvorfra hun laver mindfulnessretreats og mindfulnesskurser, yoga og mindfulness på stranden om sommeren samt har par/singler til samtaler omkring sex og samliv. Rasmus bruger sine ledererfaringer som tidligere skoleleder til at hjælpe andre ledere som coach og holder foredrag om ledelse.

  • Vi havde brug for at skabe en hverdag, hvor vi er mere sammen som familie og hvor vi selv har mere indflydelse på indhold og udvikling. Rødhus er det perfekte sted med højt til himmelen og masser af glade mennesker, der gæster vores virksomhed, eller som vi møder i området og på stranden, fortæller Rasmus og fortsætter, vi har ikke på nogen måde fortrudt vores valg om at flytte til Rødhus – tværtimod.
Et lille kig ind i glamping teltet og på den lækre deluxe morgenmad

Børnene hjælper og ideerne står i kø

Parrets tre børn hjælper alle til og familie er rykket mere sammen i Rødhus. Deres B&B består i dag af et værelse, en cirkusvogn i perioden mellem påske og efterårsferien samt et Glamping Telt i ugerne 26-32. Bookingerne ruller ind og sommeren kan snart meldes udsolgt. 

Parret og deres børn har mange ideer til, hvad der kan bygges på deres forretning hen over de kommende år. Spændende ideer som vi her på Jammerbugtposten.dk glæder os til at fortælle om, som de bliver rullet ud.

Gode overnatningsmuligheder i Rødhus – Hos det hyggelige B&B på Strandfogdensvej 8 i Rødhus