Prøv disse 5 Naturlige Måder at Fjerne en Tatovering på derhjemme

Print Friendly, PDF & Email

Har du en uønsket tatovering du gerne vil slippe af med? Prøv disse sikre naturlige gør-det-selv tips til at få din permanente tatovering til at falme. De er uden risici eller komplikationer.

Gør-det-selv guide til at Fjerne en Tatovering Derhjemme 


At få en tatovering er for mange synonymt med at være både cool og have stil, og for andre har den en særlig sentimental værdi. Der er mange kunstneriske og elegante designs af tatoveringer, som imødekommer ethvert ønske. Det er dog ikke uden risiko for senere at fortryde det, at få lavet en tatovering. Hvad end det skyldes; at tatoveringen er blevet lavet dårligt, var en fejlagtig impuls i de unge dage eller indeholder en tidligere partners initialer, så er det ret smertefuldt og også dyrt at få fjernet en tatovering. Men der er ingen grund til at jamre sig! Hvis ikke du ønsker at gå igennem denne smerte eller smide penge efter kirurgisk eller laser behandling, så er der her 5 sikre og naturlige måder hvorpå du selv kan få din permanente tatovering til at falme på. Og det bedste er, at du kan gøre det hjemmefra, omend det er ved Jammerbugten eller andre steder i Sønderjylland, så er det ikke de hyggelige omgivelser du skal undvære.

  1. Citron og Salt 

Citronsaft har potent afblegningsegenskaber, alt imens salt er naturligt rigt på klorin og sodium. Når denne kombination anvendes på en tatovering, vil salten penetrere dybt ind i hoved og hjælpe med at få blækket til at falme. C-vitaminen fra citronsaften virker opløftende på huden samtidigt med at det lysner blækket. Derfor er dette en sikker og naturlig måde at fjerne en permanent tatovering på.

For at prøve den metode hjemme skal du blande lige store mængder af citronsaft og salt. Brug en vatrondel til at påføre blandingen på området med tatoveringen. Gnub denne løsning ind i minimum en halv time. Rens derefter området med koldt vand. Denne teknik kan efterlade din hud øm og kan også forårsage ardannelse, som med tiden vil falme. 

  1. Creme til at fjerne tatoveringer 

Hvis du leder efter en problemfri måde at fjerne tatoveringer på, kan du overveje at anvende en creme til at fjerne tatoveringer. Formuleret med en genopfyldende botanisk blanding er denne creme letanvendelig, diskret og praktisk til at fjerne uønskede tatoveringer selv. Med i dette smertefrie og problemfrie program til at fjerne tatoveringen får du to gels og en creme.

Den ene gel skal anvendes først, og har en skrubbende tekstur, som fungerer som stimulant til hudfornyelse. Ved regelmæssig anvendelse fjerner den overskydende celler og forbereder huden på det næste trin i processen. Den anden gel, til brug herefter, har et højt koncentrat af rensende ingredienser. Til slut anvendes cremen, som arbejder på at nære den eksfolierede hud med agenten der hydrerer, som betyder at huden efterlades med en blød og velplejet følelse. 

Her er en GMP-godkendt og klinisk bevist 3-trins program til at fjerne tatoveringer, som du kan købe til fjernelse af tatovering.

  1. Honning med Aloe Vera, Yogurt og Salt 

Denne helt naturlige og hjemmelavede blanding til at fjerne en permanent tatovering er mild mod huden. Det tager dog anvendelse gentagne gange for at opnå ønskede resultater, og derfor må du være tålmodig. Denne teknik hjælper ikke kun med at fjerne uønskede tatoveringer, men gør også mirakler for din hud. 

Lavet med fugtgivende honning og lindrende aloe vera, sammen med yogurt og salt, vil denne blanding ikke efterlade ar som andre mere slidende metoder kan gøre. Alt du behøver for at lave den blanding er noget aloe vera, yogurt, honning og salt. Efter at du har renset området med tatoveringen, skal du påføre denne blanding og massere det ind. På baggrund af anvendelse af flere omgange vil tatoveringen begynde at falme. 

  1. Abrikos skrub 

Denne naturlige metode kræver at du blander salt med en abrikos skrub, der sammen vil fungere som en mild og effektiv exfoliator. Gnub denne skrub på tatoveringen, for at få den til at falme. Salten vil fungere som en slibende agent og abrikos skrubben vil arbejde på at fjerne blækket. Denne metode virker dog kun til at få tatoveringen til at falme og derfor vil den nok ikke fjerne tatoveringen helt. Så, denne metode kan sammensættes med andre naturlige metoder til at fjerne tatoveringen. 

  1. Slibesten & Sandpulver 

Denne metode involverer brugen af slibesten og sandpulver til at fjerne en permanent tatovering både sikkert og effektivt. Den metode virker ved at løsrive hudcellerne der er forbundet med blækket. 

Bland ingredienserne sammen og tilføj aloe vera gel til at lave en tyk pasta. Gnub denne blanding på tatoveringen og den vil begynde at falme. Regelmæssig anvendelse kan hjælpe med at fjerne den permanente tatovering.

En bemærkning på vejen  

Når først du har besluttet dig for at fjerne din tatovering ved hjælp af en gør-det-selv teknik er det vigtigt at huske på, at det hverken er den hurtigste eller mest effektive løsning. Hjemme-remedier er generelt sikre og ideelle for dem der lever på budget, men du er nødt til at have realistiske forventninger.

Hvis du ønsker at fjerne din tatovering hurtigt og sikkert, så har du brug for en professionel. Det er ikke anbefalet at bruge salabrasion eller dermabrasion hjemme, da det fjerner det øverste lag af din hud. Hvis det ikke udføres i et sterilt miljø kan det lede til infektioner, især hvis du forsøger at fjerne en stor tatovering. 

For at sige det helt simpelt: hvis du forsøger at fjerne en tatovering hjemmefra, så er en creme til at fjerne tatoveringer det bedste bud. Formuleret af eksperter og med din huds behov i fokus har denne creme ikke nogen kendte eller rapporterede bivirkninger. Bare sørg for at du læser ingredienslisten før brug og at du følger instruktionerne i vejledningen. Hvis du har nogen specifik hudlidelse skal du konsultere dig med en læge, før du anvender en creme til at fjerne tatoveringer.