Prisen besluttet for 21 nye parcelhusgrunde i Nørhalne

Nyt boligområde i Nørhalne ved siden af Nicolajs Have Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Prisen besluttet for 21 nye parcelhusgrunde i Nørhalne

I 2023 blev der udarbejdet og godkendt en lokalplan for et nyt boligområde ved Sulstedvej i Nørhalne. Nu har Kommunalbestyrelsen fastsat en pris for 21 nye parcelhusgrunde, der bliver etableret i området som første etape af projektet.

”Vores administration har fået henvendelser på byggegrunde i området, og lokalt lyder det også til, at der er stor interesse – så vi er glade for at kunne meddele, at byggegrundene nu er et skridt tættere på”, siger Borgmester Mogens Christen Gade.

De fleste af grundene bliver 950-975 m2, og prisen bliver 600 kr. pr. m2. Til sammenligning blev grundene i Nicolajs Have, som ligger lige ved siden af, solgt i samme prislag.

De 21 nye grunde i første etape er nu ved at blive projekteret og planlagt. Det forventes, at de 21 grunde er byggeklar fra oktober 2024. I alt skal der etableres 39 byggegrunde i området.

Grundene kommer til at ligge attraktivt i den østlige del af Nørhalne med kun ca. 1 km til skole, pasning, fritidsaktiviteter, dagligvarebutik og med kun ca. 3,5 km til motorvej. Der er under 20 minutters til Aalborg og Brønderslev og ca. 30 minutters kørsel til Hjørring.

Foto: Jammerbugt Kommune

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn