Politiet søger vidner til skudepisode i Fjerritslev

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

I går aftes, tirsdag den 3. marts, indledte Nordjyllands Politi en massiv efterforskning i Fjerritslev. Det skyldes, at en 53-årig mand blev ramt af skud.

Baggrunden var, at politiet tidligere samme aften modtog en anmeldelse om, at en person var væltet på sin knallert på Jernbanegade i Fjerritslev, men da ambulancepersonalet ankom til stedet, kunne de konstatere, at han var ramt af i hånden af skud.

Manden, der stammer fra lokalområdet, er erklæret uden for livsfare, men han er forsat indlagt på hospitalet, oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

Politiet rykkede på grund af hændelsen øjeblikkeligt ud til Fjerritslev med adskillige politi-patruljer, og man foretog i og omkring byen en række efterforskningsskridt, herunder blev ejendomme undersøgt af politiet, ligesom området blev undersøgt, bl.a. af hundepatruljer. 

Man vil derfor fortsat i dag kunne se politi, der arbejder i området omkring gerningsstedet i Fjerritslev.


Vidner søges – ring 114

I forbindelse med efterforskningen søger politiet nu efter vidner, der kan bidrage med oplysninger i sagen. 

“Særligt et udenlandsk par, der ca. kl. 20.00 i går aftes var i dialog med ambulancepersonalet, der behandlede forurettede på Jernbanegade, er interessant for vores efterforskning. Dem vil vi gerne tale med,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, og tilføjer, at parret var kørende i en sølvgrå Ford Focus. 

Parret og alle andre vidner bedes straks ringe til politiet på 114.