Politi til stede på Tech College

Arkivfoto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Politi og redningsberedskab er i øjeblikket til stede på Tech College, Østrup Uttrup Vej 1, i Aalborg

Det skyldes, at personale fra Forsvaret i øjeblikket er i færd med at fjerne et kemisk stof, der hedder 2,4, DNPH, og normalt forefindes på skolen. Det pågældende stof er dog blevet for gammelt, og dermed ustabilt.  

”Vi satte allerede i går Tech College i forbindelse med Forsvaret, og den faglige vurdering har været, at det ikke var en hastende opgave. Derfor er det aftalt, at man i dag afhenter stoffet efter skoletid,” siger politiets vagtchef, politikommissær Poul Fastergaard, der oplyser, at politi og redningskøretøjer derfor rutinemæssigt lige nu er til stede i området, mens Forsvaret arbejder. 

”Det er normal rutine. Vi er til stede for at afspærre og sikre områder, så vores samarbejdspartnere fra Forsvaret kan passe deres arbejde i ro og orden,” siger Poul Fastergaard, der understreger, at borgerne ikke behøver være bekymret på grund af politiets tilstedeværelse i området.  

Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke hvor længe man vil være tilstede, men det forventes, at Forsvarets personale snart vil forlade stedet igen.