Pokalbolden triller tirsdag aften på hjemmebane

JammerbugtFC
Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Fredag aften var der lokalopgør mod Thisted FC på programmet på Sparekassen Vendsyssel Arena og allerede tirsdag aften står den på pokalbold i Jammerbugten.

Med sejren over Thisted FC fredag har sæsonen indtil videre budt på seks divisionssejre og en pokalsejr. Nu skal den ottende sejr jagtes under skæret fra de nye lysmaster på stadion. Sidste de var tændt var der fuld knald på tacklingerne i en jævnbyrdig omgang, som Jammerbugt FC som nævnt vandt.


Det er hensigten at gentage succesen tirsdag og netop knald på er et af kodeordene bag den bølge holdet lige nu ridder på. Der er nemlig knald på konkurrencen i det daglige i en særdeles stærk trup.

– Baggrunden for succesen denne sæson, synes jeg skal findes allerede i forberedelserne og så i træningsugen op til kampene. Konkurrencen er stor i truppen. Vi har en ufattelig bred trup, hvor mange byder sig til, og samtidigt synes jeg, vores træningskultur er virkelig fed denne sæson. Folk tæller indbyrdes  antal vundne spil i løbet af træningsugen og indbyrdes går vi og gejler hinanden lidt op, når man har håneretten efter en sejr til en træning, forklarer Jammerbugt FC’s Michael Stokbro, da han bliver spurgt til hemmeligheden bag den historisk gode sæsonstart.

Med til den store konkurrence hører hårdt arbejde, og Stokbro og holdkammeraterne er ikke bange for at yde den ekstra indsats, det kræver. Arbejdsindsatsen blev fredag i lokalopgøret belønnet med tre nye point.

– I kampen mod Thisted FC var vores spil ikke med det bedste flow og ikke det mest polerede spil, men vi står godt i kæderne, folk arbejder hårdt for hinanden og så har vi en offensiv, der udnytter deres chancer denne sæson, lyder det fra Stokbro, som trods fokus på hårdt arbejde har haft muligheden for at få stængerne lidt op de seneste dage.

– Vi spillede fredag, og har haft to hviledage nu. Mandagen gik med forberedelse på den kommende opgave i pokalturnering, så vi igen står klar, når vi endnu engang skal i kamp, fortæller Michael Stokbro og fortsætter.

– Humøret i truppen er højt. Samtidigt snakker vi om, at det der har bragt os til den stime, vi er i, er at vi arbejder hårdt og koncentrerer os om at tage én kamp ad gangen. Så uanset om det er en turneringskamp eller en pokalkamp, er jeg sikker på, vi er 100 pct. klar.

Klar vil Middelfart også være. Fynboerne kommer for at hente revanche fra mødet tidligere på sæsonen, hvor det i 2. division blev til en nordjysk sejr. Men efter en svær start på sæsonen med tre nederlag er tirsdagens gæster kommet efter det. Middelfart har således tre sejre på stribe, når de tirsdag aften løber på banen i pokalturneringen.

– Middelfart har sin revanche fra vores 5-3 sejr på Fyn til gode, og jeg er sikker på, de vil komme med alt, hvad de har for at slå vores stime i stykker. Det bliver samtidigt fedt igen at få endnu en hjemmekamp under de nye forhold på vores nye stadion, understreger Michael Stokbro, inden det går løs på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Der er kick off i pokalkampen mellem Jammerbugt FC og Middelfart tirsdag d. 6. oktober kl. 18.30.

Husk at blive registreret med en billet – det er gratis

Billetter findes via linket herunder og de er til denne pokalkamp gratis. Men af hensyn til covid-19 forbehold er der krav om registrering af tilskuere. Vi ses på stadion.