Plejecenter Solgården har en af Danmarks største velfærdstalenter

Stort tillykke til Brigitta Hornum Falk, som er blevet kåret som et af 'Danmarks største velfærdstalenter'. Foto: Jammerbugt Kommune

Plejecenter Solgården har en af Danmarks største velfærdstalenter

Brigitta Hornum Falk er Social- og sundhedsassistent på Plejecenter Solgården i Jammerbugt Kommune og er blevet kåret som et af ‘Danmarks største velfærdstalenter’.

-- annonce ---

Hun modtager kåringen, fordi hun ”har borgerne i fokus. Hun er nærværende og anerkendende i sit arbejde. Hun er en god kollega, hun tager godt hånd om pårørende, er yderst kompetent og faglig. Hun er utrolig dygtig, og beboerne elsker hende, lige så vel som kollegaer og pårørende”, som det bl.a. lyder i begrundelsen for, at hun er udvalgt som et af de største velfærdstalenter i landet.

Solgården Fjerritslev Foto: Jammerbugtposten.dk

Pensam står sammen med FOA bag uddelingen, som hædrer unge velfærdstalenter under 36 år.

Ifølge Pensams administrerende direktør har det været ”en ekstrasvær øvelse i år” at indsnævre feltet til 100 talenter, fordi ”rekordmange unge mennesker er blevet anbefalet som talenter”.

Jammerbugt Kommune fortæller, at de er stolte af, at Brigitta, som én af Jammerbugt Kommunes mange dygtige velfærdsmedarbejdere – både over og under 36 år – er blevet udvalgt som en del af de 100 største talenter.

Stort tillykke til Brigitta Hornum Falk.

LÆS OGSÅ: Kan du ikke få en ordentlig internetforbindelse? Bredbåndspuljen er åbnet