Penge til foreninger, fjernvarme og tandklinik i Jammerbugt Kommune

Borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Penge til foreninger, fjernvarme og tandklinik i Jammerbugt Kommune

På Kommunalbestyrelsens møde 29. februar 2024 blev det besluttet at frigive penge til en række projekter, som det tidligere i forbindelse med kommunens budgetlægning blev bestemt at støtte. Det drejer sig om nogle allerede gode bygninger og fysiske rammer, som nu forbedres og udvides. Nemlig renovering af Skovsgård Boldklub og Idrætscenter Jammerbugt, tilkobling til fjernvarme i kommunale bygninger og byggeri af ny tandplejeklinik.

Renovering og modernisering af Skovsgård Boldklub og Idrætscenter Jammerbugt

2 mio. kr. er der frigivet til Skovsgård Boldklubs renovering, hvor klublokalerne bliver udvidet, og der kommer nye omklædningsrum og depotrum.

Der er også frigivet penge til Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. Det drejer sig om 10 af de i alt 20 mio. kr., som Kommunalbestyrelsen tidligere har besluttet at give i tilskud til modernisering af centret, som får renoveret taget på den eksisterende idrætshal og nyt ventilationssystem. Derudover bliver der bl.a. etableret en ny idrætshal, ankomsthal, nye mødelokaler, og fitnessfaciliteterne bliver udvidet.

Fortsat udbredelse af fjernvarme

Konverteringen til fjernvarme i Jammerbugt Kommune har længe været i gang med bl.a. nye fjernvarmeområder i Aabybro, Biersted, Birkelse og Nørhalne. Nu frigives der 1,5 mio. kr. til at tilkoble de kommunale bygninger i de nye fjernvarmeområder.

”I Jammerbugt Kommune foregår der løbende konvertering til fjernvarme rundt om i kommunen. Det er et led i kommunens prioritering af den grønne omstilling og sikring af en billig og stabil energikilde for borgerne, virksomhederne og kommunen i det hele taget”, udtaler Borgmester Mogens Christen Gade.

Ny tandklinik

De kommunale tandklinikker i Jammerbugt Kommune, der står for børn og unges tandpleje, får i fremtiden til huse i en ny bygning ved siden af Jammerbugt Sundhedshus i Brovst. Nu frigives der 10 mio. kr. til at påbegynde byggeriet, herunder at nedrive en eksisterende bygning.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn