Pandrup-talentet Amalie Vangsgaard forlader PSG for Juventus

Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk
Print Friendly, PDF & Email

Pandrup-talentet Amalie Vangsgaard forlader PSG for Juventus

Den danske fodboldspiller Amalie Vangsgaard har offentliggjort på sin hjemmeside, at hun skifter fra den franske storklub Paris Saint-Germain (PSG) til italienske Juventus. Vangsgaard, der er 27 år gammel, har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027.

Amalie Vangsgaard begyndte sin fodboldkarriere som fireårig i Jetsmark IF i Pandrup og har siden udviklet sig til en dygtig angriber. Hendes præstationer på banen har sikret hende en plads på det danske landshold, hvor hun indtil videre har spillet 24 landskampe og scoret 8 mål.

Skiftet til Juventus markerer et nyt kapitel i Vangsgaards karriere, og hun ser frem til nye udfordringer i den italienske Serie A. Juventus, som er kendt for deres stærke kvindehold, vil uden tvivl drage nytte af Vangsgaards erfaring og målscoringskapacitet i de kommende sæsoner.

Dette klubskifte er endnu et skridt fremad for Amalie Vangsgaard, som fortsat viser, at hun er en af de mest talentfulde og succesfulde danske fodboldspillere i sin generation.