På hat med sommeren i din aftenskole

På hat med sommeren i din aftenskole. Foto: FOF Vendsyssel
Print Friendly, PDF & Email

På hat med sommeren i din aftenskole

I FOF Vendsyssel har vi sammen med FOFs mange undervisere tilrettelagt et skønt efterår for alle! Se bare de mange kurser inden for ALT muligt på www.fof-vendsyssel.dk

Hvad vil du gå til? Hjernetræning i Aabybro. Eller brug kroppen med Golden Wings Chi Gong og Tai Chi Chuan – også i Aabybro. Find rødder og familie-historie med slægtsforskning. Få den gode fødsel med en stærk krop. Kend dig selv! Gå på mad-kursus. Lær et nyt sprog. Brug din kreativitet – og vær kreativ med at male både i Skagen og Frederikshavn. Syng eller spil et instrument i Frederikshavn. Brug din krop og pas på dig selv på kurser i Skagen, Strandby og Frederikshavn .

Gå efter nyhederne! Hvis du vil se noget af alt det nye, FOF-underviserne byder på, så læs med her!

Der er mange slags yoga, og nyt i efteråret er Yin Yoga med Yoga Nidra. I Pandrup kan du gå til Mindfulness med yoga – og der er også en gratis prøvetime! Nyt er kursus med at forstå gennem drømme – det sker i Fjerritslev. Kursus med meditation og billedudtryk – det sker også i Fjerritslev. Lær at lave marokkansk mad. Vær med i det helt nye instrumentværksted i Saltum! Lær patchwork strik. Nyt male-kursus. Og mere keramik.

Kom med! Vi siger det bare – de dygtige FOF-undervisere er SÅ klar til at byde alle velkommen i aftenskolen – både dag og aften. Se det hele nu www-fof-vendsyssel.dk Bliv klogere, sundere og gladere – sammen!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn