Oplev historien om fyrtårne og støt Vedsted Friskole

Birgit Bernth, vært FOFs seniorhøjskole i Skagen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Oplev historien om fyrtårne og støt Vedsted Friskole

Vedsted Friskole arbejder i øjeblikket på at styrke skolens økonomi ved at afholde en række spændende arrangementer. Disse begivenheder har til formål at samle lokalsamfundet og skabe økonomisk støtte til skolen.

Senest har der været afholdt et meget velbesøgt modeshow i Brovst, der tiltrak mange interesserede. Udover modevisningen har der også været en ølsmagningsevent, som fandt sted på selve skolen, hvilket også trak mange deltagere til.

Nu er skolen klar med endnu et spændende arrangement – et foredrag, der lover at være både informativt og engagerende.

Lys i Mørket – Foredrag om Fyrtårne

Inkl. kaffe & kage – kun 50 kr

Fyrtårne fascinerer. De troner på kanten af det omskiftelige hav og advarer ikke alene søfarende om farer men fungerer også som kendetegn i landskabet. Tag med på en rejse, hvor tårnenes historie vækkes til live, så dit indre barn genkender eventyret.

I dette foredrag sætter journalist, foredragsholder og historiefortæller, Bitten Holmsgaard, lys på fyrtårnets historie med underholdende fortællinger om berømte fyrtårne og fyrpassere i virkeligheden og i fiktionen.

Arrangementet finder sted onsdag den 12. juni kl. 19.00 i Forsamlingshuset, Vedsted Friskole, Terpsvej 1, Birkelse. Forhåndstilmelding er nødvendig for at sikre, at der er kage nok til alle. Betaling sker via MobilePay 9263CW (Foredrag Vedsted Friskole). Angiv antal personer ved betaling. Hele beløbet går ubeskåret til Vedsted Friskole.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn