Ole Stavad: Jeg synes, det er sølle! – SF, Enhedslisten og Konservative!

Ole Stavad. Foto: Region Nordjylland
Print Friendly, PDF & Email

Af Ole Stavad (S), Regionsmedlem, Kirsten Holcks Vej 8, 9460 Brovst                                                                                                       

Jeg synes, det er sølle! – SF, Enhedslisten og Konservative!

Jeg kan ikke blive skuffet over Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Danmarksdemokraterne. Deres populistiske ageren – også når det gælder koranafbrændinger, spot og hån over for anderledes tænkende – er helt forventeligt.

Derimod er jeg dybt skuffet over SF, Enhedslisten og Konservative. Det er partier, som burde forstå, at Danmark ikke er en ”isoleret Ø”, men at vi indgår i et internationalt samarbejde, hvor man aldrig må blive så selvhøjtidelig og bedrevidende, at man bliver ”sig selv nok”.

At tillade offentlige afbrændinger af muslimernes ”hellige skrift’, Koranen, for at forhåne og nedgøre deres religion, er både dumt og uanstændigt. Islam er verdens næststørste religion med tilslutning fra over 1,6 milliarder mennesker. Dem skal vi hverken forhåne eller frastøde. Dem skal vi kunne samarbejde med og kunne føre en ordentlig dialog med. Ellers ender vi krig, ufred og terrorisme.  

Jeg synes, det er skammeligt at opleve partier, som man har forventninger til agere på en måde, som reelt gør dem uegnede som regeringsbærende partier, der skal varetage danske interesser. Men måske betragter de det bare som ”en gratis omgang”, da vi jo har en flertalsregering. Jeg synes, det er sølle.

Det viser så til gengæld, hvor glade vi bør være over, at det lykkedes Mette Frederiksen at danne en flertalsregering, der kan tage ansvar for Danmark. Også når det er svært.

Det er så i øvrigt helt fortjent, at det er udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen der fremstår som regeringens spydspids i den her sag. Det var med ham som statsminister, at blasfemiparagraffen blev afskaffet i 2017, hvor Socialdemokratiet var det eneste parti, der stemte imod. Derfor har Løkke selv været med til at skabe de problemer, han lige nu prøver at løse.

LÆS OGSÅ: Hændelse på Thorsvej 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn