Nyt initiativ fra Pandrup Borgerforening skal fremme fællesskabet i Pandrup

Foto: Pandrup Borgerforening

Ny Borgercafé for Pandrups borgere

Nyt initiativ fra Pandrup Borgerforening skal fremme fællesskabet i Pandrup
Onsdag d. 1. marts slår Pandrups nye Borgercafé dørene op for første gang i den Gamle Tekniske Skole på Bredgade 39.

-- annonce ---


Bestyrelsen i Pandrup Borgerforening har brugt det forgangne år på at renovere og gøre klar til, at lokalerne i kælderen fremover skal danne rammen om hyggelige stunder blandt byens borgere.

– Hele idéen med Borgercaféen er, at den skal være drevet af byens borgere – for byens borgere. Ved hjælp af frivillige kræfter satser vi på at kunne holde åben en eftermiddag om ugen, hvor caféen tilbyder kaffe, hyggelig samvær og måske et slag kort eller udveksling af strikkeopskrifter, fortæller formand for Pandrup Borgerforening Tobias Lynnerup.

– Vi er så heldige, at vi allerede har nogle frivillige, som vil hjælpe os med at holde Borgercaféen åben hver onsdag fra kl. 14.00-16.00. Her vil der være gratis kaffe og lidt til den søde tand, fortsætter Tobias Lynnerup. Vi vil meget gerne have flere frivillige, så vi kan udvide åbningstiderne og aktiviteterne, så folk må meget gerne henvende sig i caféen eller kontakte os på info@pandrupborgerforening.dk.

Bestyrelsen har ved hjælp af forskellige fonde og sponsorater fået udstyret lokalerne med møbler, køleskab, brætspil, fjernsyn, radio og alt til brygning af en god kop kaffe. Udenfor huset i Bredgade er der indkøbt tre bord-bænkesæt, som er sat op, så en god kop kaffe også kan nydes i solens stråler til sommer.

Den nye borgerdreven cafe i Pandrup åbner 1. marts 2023. Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Advarsel: Drenge afpresses økonomisk med intime billeder 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn