Nyt foto i eftersøgningssag: 19-årig græsk mand forsat forsvundet

Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi offentliggør i dag et opdateret foto af den græske mand, Nikolaos Isidoros Theodoridis, der blev eftersøgt i medierne d. 11. december 2019. Ring 114, hvis du har info i sagen.

Politiet har modtaget fotoet fra den græske familie, og det nye billede er taget senere end det tidligere offentliggjorte, hvorfor det er politiets samlede vurdering, at det nye er mere vellignende. 

“Men man skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er tale om en såkaldt selfie, hvorfor hans ansigtsform kan være lidt anderledes,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam. 


Politikommissæren oplyser, at politiet – siden efterlysningen blev bragt i offentligheden – kun har modtaget få henvendelser i sagen. Og ingen af disse har desværre ført til noget konkret, ligesom politiets efterforskning ikke har tilvejebragt livstegn fra den forsvundne unge mand. 

”Vi er stadig interesseret i oplysninger i sagen – så hvis man har set den unge mand, så skal man ringe til os på 114,” siger Kenneth Rodam, der håber, at det nye foto kan give anledning til fornyede henvendelser i sagen. 

Den eftersøgtes signalement er: 
• mand, 19 år, 170 cm høj, tynd, brunt hår og brune øjne 

Politiet ved, at han ankom med fly til Aalborg Lufthavn tirsdag d. 26. november 2019 kl. 23.50. Kort efter sin ankomst tog den unge mand ophold i Nørresundby, viser Nordjyllands Politis efterfølgende efterforsknings-arbejde. Men siden har man ikke hørt fra ham. Og han dukkede ikke op til den planmæssige afrejse d. 2. december 2019. 

Politiet modtager information i sagen på telefon 114.