Nye byggegrunde i Biersted

Erik Hjørringgaard til højre og Ole Larsen til venstre ønsker hinanden tillykke og ser frem til at grundene kommer til salg. De to første grunde er allerede solgt, idet Ole Larsen har købt dem og vil opføre to færdige huse klar til salg.
Print Friendly, PDF & Email

Første etape af den private udstykning af 7 byggegrunde omkring den tidligere børnehave Bjessingbo, tager nu for alvor fart.

Den lokale tømrer- og snedkermester Ole S. Larsen fra Gjøl har købt de to første parceller af Erik Hjørringgaard, og er klar på mere hvis salget af de færdige huse går som forventet.


Det var også Ole Larsen der tilbage i 1993 byggede Bilhuset Biersted og igen lavede udvidelsen i 2003.

De første grunde er på ca. 1200m2 og bebygges med huse på ca. 160m2 med tilhørende carport på 46m2. Altså masser af plads både inde og ude til børnefamilier.

Allerede nu er de mange træer omkring arealet, kendt som hundetræningsbanen, blevet fældet, og når de er væk kan selve byggemodning gå i gang. Det forventes at ske i det tidlige forår, hvor der skal anlægges kloak, el, varme og ikke mindst veje til det nye område.

Som det første område i Biersted skal de nye huse kobles på Aabybro fjernvarme, i første omgang dog en satellit station indtil der bliver ført fjernvarmerør direkte fra kraftværket i Aabybro til Biersted. Hvor lang overgangsperiode bliver, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Forhåbentlig er dette kun startskuddet, da der jo er lagt op til en kommunal udstykning af yderligere 10 parceller i juni måned. Det er Jammerbugt kommune der står for den udstykning. Der kommer altså i alt 17 nye byggegrunde til Biersted i 2020, noget som har været ønsket i flere år.

Erik Hjørringgaard har været primus motor på at få tingene til at ske, hvilket han har kæmpet for igennem hele processen fra lokalplan til virkelighed. Biersted Landsbyråd har understøttet processen, så godt som har været muligt, og barsler med en lille folder om at bo i Biersted, i samarbejde med Jammerbugt kommune.