Nybolig Aabybro – Brovst overtager Nybolig Pandrup – Løkken

Foto: Nybolig Aabybro – Brovst
Print Friendly, PDF & Email

Nybolig Aabybro – Brovst – Pandrup – Løkken.
Det er med meget stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at Mathias pr. 01.01.2021 har købt Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken.

-Med overtagelsen dækker vi størstedelen af Jammerbugt kommune og Løkken-området.
Vi glæder os alle i Nybolig Aabybro og Brovst til at videreføre vores store succes fra vores nuværende markedsområde til både Pandrup og Løkken, lyder det fra ejendomsmægler forretningen via deres facebookside.


Den ene af de to nuværende indehavere i Pandrup og Løkken, Jørgen Lynnerup har valgt at gå på efterløn med udgangen af 2020.
Tidligere medindehaver Claus Eskildsen og ejendomsmægler Tobias Lynnerup fortsætter begge som ansatte i butikkerne i Pandrup og Løkken. Det fremtidige team vil altså tælle hele 5 meget lokale ejendomsmæglere, som alle bor i lokalområdet. Alle 5 ejendomsmæglere kunne ekspedere kunder i alle 4 butikker.

-Vi er overbevist om, at det kommer til at betyde rigtig meget for alle vores kunder – både sælgere og købere! Vi har nu muligheden for at eksponere vores salgsemner i et meget større område, og dermed ramme en meget bredere målgruppe end tidligere.
Samtidig vil vi meget gerne TAKKE alle vores mange kunder i butikkerne og følgere på Facebook for den enorme opbakning, I har vist os siden overtagelsen af Nybolig Aabybro og Brovst tilbage i maj i år.