Ny overordnet skoleleder ansat på Aabybro Skole

Ny skoleleder Majbritt Krogsgaard Nielsen er født og opvokset i Aabybro, og har selv været elev på den tidligere Aabyskole
Print Friendly, PDF & Email


Ny overordnet skoleleder ansat på Aabybro Skole

Fra 1. september 2022 er overordnede skoleleder på Aabybro Skole, Majbritt Krogsgaard Nielsen.


Majbritt Krogsgaard Nielsen er et kendt ansigt på skolen, da hun siden 1. april i år har været konstitueret skoleleder, og et kendt ansigt i Aabybro, da hun bor i byen.

Inden Majbritt i 2005 kom til Aabybro Skole, var hun ansat på Klostermarkskolen i Aalborg. De første år på Aabybro Skole underviste hun i matematik, madkundskab og idræt på mellemtrinet og i udskolingen. Læreruddannelse fra Aalborg Seminarium er undervejs blevet suppleret med en lederuddannelse, og i 2017 blev Majbritt Krogsgaard Nielsen ansat som leder af udskolingen.

Kort efter Majbritt Krogsgaard Nielsen blev konstitueret skoleleder fik to afdelingsledere andet arbejde, alt imens skoleårets planlægning også stod for døren. En opgave hun løste på fornem vis sammen med det øvrige ledelsesteam, medarbejdere og bestyrelse.

”Jeg er sikker på, at Aabybro Skole ser ind i en spændende tid med Majbritt ved roret. Hun er kendt for sin ordentlighed, arbejdsomhed og sit store engagement på Aabybro Skole, og det kommer både elever, forældre og medarbejdere til gavn. Hun har høje – men realistiske – ambitioner for videreudviklingen af skolen. Både i forhold til trivsel og faglighed, og i forhold til at være en kulturbærende institution i byen. Hun har god forståelse for at inddrage alle i udviklingen”, fortæller skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen.

Også Majbritt Krogsgaard Nielsen ser frem til at fortsætte sit arbejde på Aabybro Skole, blot fra en anden position.

”Jeg glæder mig utrolig meget til opgaven som skoleleder på Aabybro Skole. Vores skole rummer mange muligheder, og indeholder utrolig mange dygtige og dedikerede medarbejdere, og sammen skal vi styrke og udvikle den. Selvom Aabybro Skole er en stor skole, er vi én skole. Det er vigtigt, at elever, medarbejdere og forældre har den oplevelse og mærker, at de er en betydningsfuld del af fællesskabet på skolen”, siger Majbritt Krogsgaard Nielsen.

Majbritt Krogsgaard Nielsen er født og opvokset i Aabybro, og har selv været elev på den tidligere Aabyskole.

Hun bor i Aabybro med sin mand, Morten og deres tre børn på 17, 15 år og 12 år. De to yngste går på Aabybro Skole.