Ny opgradering i Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter takket være Norlys vækstpulje

Koncertsalen i kulturcenteret har nu kapacitet til at huse 250 siddende gæster Foto: Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter
Print Friendly, PDF & Email

Ny opgradering i Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter takket være Norlys vækstpulje

Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter i Aabybro har netop gennemgået en markant opgradering, hvilket er blevet muligt takket være en generøs donation fra Norlys vækstpulje. Med en bevilling på 125.000 kroner har centret kunnet investere i nye borde og stole til både caféen og koncert-/foredragssalen. Denne opgradering har skabt forbedrede rammer for både gæster og lejere af lokalerne.

Koncertsalen i kulturcenteret har nu kapacitet til at huse 250 siddende gæster, mens caféen kan rumme cirka 120 personer. De nye møbler vil ikke kun gavne de mange koncert- og foredragsgæster, men også de mange konferencer, generalforsamlinger og møder, der ofte afholdes i lokalerne.

“Vi er utrolig taknemmelige for støtten fra Norlys vækstpulje. De nye møbler betyder, at vi nu kan tilbyde vores gæster og lejere endnu bedre faciliteter. Det styrker vores position som et attraktivt samlingspunkt i lokalsamfundet”, lyder det fra Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter.

Norlys vækstpulje har til formål at støtte lokale initiativer og projekter, der kan fremme vækst og udvikling i de samfund, hvor Norlys opererer. Donationen til Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter er et eksempel på, hvordan vækstpuljen kan skabe konkrete forbedringer og styrke de lokale kultur- og erhvervsmiljøer.

Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter ser frem til at byde både nye og gamle gæster velkommen til de forbedrede faciliteter og glæder sig til at kunne tilbyde endnu bedre rammer for kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer i fremtiden.

caféen kan rumme cirka 120 personer Foto: Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn