Ny digital platform til jobsøgere i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

På grund af corona og nedlukning af samfundet har alle været nødt til at finde nye måder at arbejde på og nye måder at holde kontakt med andre. Nu tilbyder Jammerbugt Kommune også en onlineplatform til ledige i kommunen. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

”Vi har valgt at springe med på det digitale tog også, når det gælder jobsøgningsfronten. Under coronakrisen er antallet af ledige desværre steget markant. Derfor har vi indgået et samarbejde med en onlineplatform i vores indsats for at få flere i beskæftigelse igen. Det er en spændende og effektiv måde at imødekomme de digitale forandringer, vi på mange måder er tvunget ud i, men som vi generelt også ser en stigning i”, fortæller Morten Klessen, der er udvalgsformand for Beskæftigelsesudvalget. 


Den nye onlineplatform indeholder flere digitale værktøjer, der alle imødekommer den fortsatte mere digitale verden – også i jobsøgningsøjemed. Værktøjerne agerer onlinesparringspartner i forbindelse med jobsøgning. Her kan jobsøgende få skræddersyet personlige og iøjnefaldende CV’er og ansøgninger.

Platformen, og en række tilknyttede medarbejdere bag, er til rådighed alle ugens dage fra 9-20, og dermed kan jobsøgende få personlig rådgivning med undervejs – og dermed forhåbentlig en fordel i jobsøgningsprocessen. 

”Uanset hvor erfaren den jobsøgende er i at skrive ansøgninger, lave CV’er osv. er der hjælp at hente. Rådgivningen er individuel og tager dermed udgangspunkt i den jobsøgendes situation”, forklarer Morten Klessen. 

I første omgang er platformen målrettet forsikrede ledige og ud fra erfaringer, vil kommunen overveje eventuelt at udvide til andre målgrupper.