Ny chef for Vækst Jammerbugt er ansat

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Ny chef for Vækst Jammerbugt bliver Line Renée Thellufsen. Hun tiltræder 1. december og kommer til at stå i spidsen for Jammerbugt Kommunes arbejde med erhverv, turisme, landdistrikter og bosætning.

48-årige Line Renée Thellufsen bliver dén, der skal videreføre og videreudvikle Jammerbugt Kommunes aktiviteter inden for erhverv, turisme, landdistriktsområdet og bosætning.

To af de større opgaver, der ligger i den nærmeste fremtid, er at sikre et frugtbart samarbejde med det nyetablerede Erhvervshus Nordjylland. Og etablere det nye turismedestinationsselskab mellem Jammerbugt Kommune og fire andre kystkommuner.


Med sig har Line Renée Thellufsen en bred erfaring med strategisk samarbejde inden for erhvervs- og turismeudvikling.

”Det har været afgørende for os, at den nye chef for Vækst Jammerbugt kan etablere et frugtbart samarbejde med de mange samarbejdspartnere i og uden for kommunen, ligesom den nye chef skal brænde for udvikling. Line har netop stærke relationelle kompetencer, og samtidig har hun solid faglig indsigt og praktisk erfaring inden for erhvervsudvikling og udvikling af turisme. Derfor var valget ikke svært”, fortæller direktør Thomas Krarup.

Line Renée Thellufsen har senest arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på en bred vifte af organisatoriske opgaver for blandt andet VisitNordjylland. Hun har tidligere været projektleder og forretningsudvikler for Erhvervshus Nordjylland, hvorfra hun har stort kendskab til kommunale erhvervskontorer.

”Jeg glæder mig til at komme tilbage og arbejde med erhvervsfremme. Det er et meningsfyldt område for mig at være med til at skabe de bedst mulige betingelser for virksomhederne og få de mange aktører i og uden for kommunen til at spille sammen. Så ser jeg frem til at arbejde sammen med den dygtige medarbejderskare, som jeg skal løfte de mange opgaver med”, siger Line Renée Thellufsen.

Privat bor Line Renée Thellufsen med sin kæreste og deres to børn i Aalborg.

Line Renée Thellufsen afløser tidligere chef for området, Anders Daugberg Stryhn, der i august blev ansat hos Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord efter fire år som chef for Vækst Jammerbugt.