Comeback gav point til Jammerbugt FC i Næsby

Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC leverede lørdag et stærkt 2. halvlegs comeback i Næsby og vente 0-2 i fynboernes favør til 2-2 og dermed et point på kontoen.

Det var et vigtigt et af slagsen i den tætte fight for at sætte sig på en af pladserne i oprykningsspillet. Dog kunne det have været blevet alle tre, ganske som sidste rundes uafgjort, der også blev hentet på Fyn.

Jammerbugt FC startede nemlig kampen godt og skabte chancerne til at bringe sig i front. Sonny Jakobsen, Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi og Mads Larsen direkte på frispark var alle blandt de Jammerbugt spiller, der forsøgte sig mod mål.

Det lykkedes imidlertid ikke at udnytte chancerne, og da Jammerbugt FC slap grebet om kampen, som pausetéen nærmede sig, var det i stedet værterne der slog til. En gang efter 30 minutter og en gang lige gør pausefløjtet. Det første mål på et fladt langskud fra kanten af feltet og det andet på en friløber fra midten af banen.

Jammerbugt FC måtte således gå slukøret til pause. Her blev der talt om tingene og de gæstende nordjydere fandt tilbage til niveauet fra den gode start på kampen. De arbejdede sig flot tilbage i opgøret, og det blev belønnet. Først sendte Mads Larsen tidligt i 2. halvleg et frispark i feltet, hvor Morten U. Thomsen dukkede op ved det forreste område og headede reduceringsmålet ind. Dernæst da et fladt indlæg sent i 2. halvleg blev mødt af en lang tå ved forreste stolpe af samme Morten U. Thomsen.

Undervejs havde værterne haft nogle omstillinger, mens Jammerbugt FC pressede på for udligningen. Da den endelig blev prikket i nettet, var det Jammerbugt FC, der kom tættest på et tredje mål og således alle tre point.

Det endte dog i pointdeling. Et problematisk kvarter i 1. halvleg havde kostet dyrt, men høj moral og kvalitet betød, at Jammerbugt FC kæmpede sig flot tilbage og fortjent fik noget med hjem fra Fyn for anden weekend i træk.

– Selve comebacket og moralen, holdet viser, er yderst tilfredsstillende. At vi kan vende 0-2 til 2-2 på en svær udebane mod et rigtig godt hold, og endda presse på for 3-2 scoringen, det er positivt, lød det fra Bo Zinck efter kampen.

På den ene side var han glad for det fine comeback og på den anden side skuffet over at skulle nøjes med et point i en kamp, hvor alle tre havde været inden for rækkevidde.

– Vi bør føre efter kampens første halve time, minimum med et mål. Det sidste kvarter af 1. halvleg får vi et kollektivt blackout og de får lavet to mål. Den del, det er simpelthen ikke godt nok. Vi lukker to mål ind i vores dårlige periode, sagde Zinck og supplerede.

– Men vi rejser os så i 2. halvleg og leverer en rigtig god indsats, som på mange parametre er tilfredsstillende, og vi har rigtig mange positive ting at tage med herfra i dag. Så jeg er glad for comebacket, men også lille smule irriteret, som mod Middelfart, over at vi ikke får tre point ud af anstrengelserne. Men der er meget positivt, som vi kan tage med til efterårets sidste kamp hjemme mod Thisted FC.

Næsby – Jammerbugt FC: 2-2 (2-0)
30’ 1-0 Martin Lund Pedersen, Næsby
44’ 2-0 Mads Augustinus Hansen, Næsby
49’ 2-1 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC
84’ 2-2 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask (Simon Jensen), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Zander Hyltoft, Sead Gavranovic (Max Møller) – Sonny Jakobsen (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen