Nu også muligt at brevstemme på bibliotekerne

Foto: Jammerbugt Bibliotekerne
Print Friendly, PDF & Email

Til det kommende valg til Europa-Parlamentet 2019 og Folketingsvalg 2019 kan borgerne i Jammerbugt Kommune som noget nyt også brevstemme på bibliotekerne i den bemandede åbningstid.

På Jammerbugt Kommunes fire biblioteker i Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro kan borgere, der ønsker at brevstemme, møde op, når de skal stemme til valg i Europa-Parlamentet og Folketingsvalget i år.

Det er fortsat muligt at brevstemme på Aabybro Rådhus inden for åbningstiden i borgerservice. Ligesom borgere kan brevstemme inden for normal åbningstid på administrationsbygningerne i Fjerritslev – hver mandag, Brovst – hver tirsdag og Pandrup – hver onsdag.

”Vi ønsker at give borgere ekstra muligheder for at brevstemme rent tidsmæssigt, og her er bibliotekernes bemandede åbningstider en oplagt mulighed for at supplere de åbningstider, borgerservice har”, siger valgkoordinator Steen Lund Albrechtsen.

Bibliotekerne har bemandende åbningstider mandag kl. 10-17, tirsdag kl. 10-16, onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 13-17 og fredag kl. 10-16.

Det er muligt at brevstemme på bibliotekerne fra mandag 15. april og til onsdag 22. maj 2019. Mens sidste dag for at brevstemme i borgerservice er torsdag 23. maj.

Se åbningstider for borgerservice her