Normal butik åbnede med stor succes i Fjerritslev

En imponerende kø dannet før åbning! Flere end 300 entusiastiske kunder stod klar til at opleve åbningsdagen i den nye Normal-butik. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Normal butik åbnede med stor succes i Fjerritslev

I dag åbnede Normal dørene til deres nye butik i Fjerritslev, og det blev en åbningsdag fyldt med glæde og spænding. Klokken 10 slog butikken dørene op, og allerede inden da havde mere end 300 entusiastiske kunder stillet sig i kø for at få et første glimt af det nye butikskoncept midt i Fjerritslev by.

Forventningerne blev ikke skuffet, da butikken åbnede. Butikschef Kristian Pedersen, der havde glædet sig til denne dag, kunne fortælle til Jammerbugtposten.dk, at åbningsdagen oversteg alle forventninger. På blot få timer strømmede mere end 500 kunder ind i butikken, ivrige efter at udforske de mange gode tilbud og deltage i spændende konkurrencer.

Kristian Pedersen udtalte sig om den overvældende respons: “Vi er utroligt glade for den store opbakning fra lokalsamfundet. Det er fantastisk at se så mange glade mennesker her i butikken på vores åbningsdag”.

Butikschef Kristian Pedersen Foto: Jammerbugtposten.dk

En af dagens højdepunkter var uddelingen af goodiebags til de første kunder, der havde tålmodigheden til at stå i kø. Disse goodiebags indeholdt spændende produkter og var et kærkomment gesture fra Normal som tak for den store opbakning.

Men åbningsdagen handlede ikke kun om tilbud og goodiebags. Kunderne blev også inviteret til at deltage i en konkurrence, hvor de skulle gætte værdien af en række varer i butikken. Dette skabte en sjov og interaktiv atmosfære, hvor kunderne kunne vinde attraktive præmier og samtidig lære de mange produkter bedre at kende.

Konkurrence tid! Kunderne deltager ivrigt i en sjov gættekonkurrence om værdien af butikkens varer. Foto: Jammerbugtposten.dk
Klar til shopping! Kunder venter tålmodigt i køen for at få adgang til de gode tilbud og en eftertragtet goodiebag i den nye Normal-butik. Foto: Jammerbugtposten.dk

Normal er kendt for deres brede udvalg af hverdagsprodukter til faste lave priser, og den nye butik i Fjerritslev ser ud til at blive et populært indslag i byens handelsliv.

For dem, der ikke kunne være med til åbningsfesten, er butikken nu åben for alle med samme gode tilbud og venlige service, der kendetegner Normal. Så hvis du er i nærheden af Fjerritslev, er der nu endnu en god grund til at besøge byens nye Normal-butik.