Nordjyllands Politi søger vidner i brandsag

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Den 5. august 2020, om aftenen mellem kl. 22.00 – 24.00, havarerede formentlig en mindre rød personbil på motorvej E39. Den bils fører samt vidner vil Nordjyllands Politi gerne tale med i forbindelse med en aktuel efterforskning af en brandsag.

Lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Henrik Staal, oplyser, at bilen holdt i nødsporet til det sydgående spor, syd for afkørsel 9 – Vestbjerg. 


Føreren af bilen var ifølge politiets efterforskning en ældre kvinde. Flere biler standsede for at yde hjælp, men da motorhjelmen blev åbnet, brød motorrummet i brand – og branden blev slukket med en pulverslukker.

”Vi ønsker kontakt til den røde bils fører, samt de vidner der hjalp til – og også de øvrige, der så den havarerede bil,” siger politikommissær Henrik Staal, der opfordrer til, at de straks retter henvendelse til nærmeste politi. 

Efterlysningen af vidner drejer sig om en sag om forsætlig brandstiftelse forøvet i Jerslev J d. 5. august 2020. Af hensynet til denne efterforskning kan politiet dog ikke udtale sig nærmere om sagen. 

Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon: 114.