OTTO: Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

OPDATERING kl. 22.39

Nordjyllands Politi fraråder nu ikke længere unødig udkørsel

Vinden og vindstødene er efterhånden aftaget så meget, at det ikke længere er nødvendigt at fraråde unødig udkørsel.

Det vurderer vagtchef Lau Larsen fra Nordjyllands Poilti, som dog stadig opfordrer trafikanter til at være opmærksomme: ”Der kan stadig ligge træer og løse genstande på vejene, så kør forsigtigt, hvis du bevæger dig ud. Samtidig kan der også stadig forekomme stærke vindstød, så kør efter forholdene.”  

Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel

Stormen Otto har udvikler sig og er taget til. Det mærker man hos Nordjyllands Politi, hvor der her til aften er travlt med hændelser. Særligt er løsrevne gavle og tage på større beboelsesejendomme et problem, som giver farlige situationer. Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel i hele Nordjylland.

Vagtchef Lau Larsen siger om situationen: 
”Omfanget af hændelser er i øjeblikket stigende og vi kan mærke at vinden har fat derude. Vi har et godt samarbejde med kommunerne og Nordjyllands Beredskab, hvor vi rykker ud til de mest kritiske hændelser. Generelt må vi sige, at vi lige nu ikke har mulighed for at rykke ud til alle anmeldelser. Nogle ting må vente til at stormen er løjet af.
Som situationen ser ud lige nu, vurderer vi at det er nødvendigt at fraråde al unødvendig udkørsel. Hvis du allerede er taget afsted, så kør direkte og forsigtigt hjem, så snart du har mulighed for det.”

Vi opfordrer til, at man kun ringer 112, hvis der er akut fare. Andre henvendelser skal gå til politiets servicetelefon på 114. 

Tage og gavle på afveje

På Thulevej i Aalborg er en gavl faldet ned på en større ejendom. Beboerne er evakueret og midlertidigt indlogeret andetsteds. 
På Granlien 53-31, ligeledes i Aalborg, har et tag løsnet sig og beboerne skal holde sig inden døre.

LÆS OGSÅ: Jammerbugt Kommune klar til test af unikt klimasikrings-værktøj

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn