Nordjylland er Danmarks billigste region at bosætte sig i

Akutbolig.dk har i en ny rapport sammenlignet kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner og rangeret landets dyreste og billigste
Print Friendly, PDF & Email

Region Nordjylland er landets billigste at bo til leje i. Ser man bort fra Aalborg ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for lejeboliger i Region Nordjylland på mellem 60-70 kr. pr. måned…
.
AF Klaus Hansen

Morsø og Frederikshavn er regionens billigste

Hvis du skal bosætte dig så billigt som muligt i regionen, er det i kommunerne Frederikshavn og Morsø, du skal finde en lejebolig. Disse kommuner er også landets henholdsvis 6. og 7. billigste at bo til leje i.

Aalborg Kommune er 33 % dyrere end resten af regionen

Aalborg Kommune er Region Nordjyllands dyreste at bosætte sig i. Beboere i kommunens lejeboliger betaler i gennemsnit 88 kr. pr. kvadratmeter pr. måned, hvilket er 33% dyrere end gennemsnittet for resten af regionen. På trods af dette er Aalborg Kommune helt nede som nr. 40 på listen over landets dyreste kommuner.

Jammerbugt indtager plads nr. 80 i undersøgelsen over landets dyreste kommuner. Hvilken iøvrigt placere kommunen lige i midten sammenlignet med de øvrige 10 nordjyske kommuner.