Nørhalne Cup aflyses grundet corona-virus

Nørhalne Stadion Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Corona-virus har medført mange aflyste arrangementer i hele landet.

Nu aflyses også årets Nørhalne Cup, som skulle have været afholdt fra den 21. – 23. maj.


– Det er med stor beklagelse, at vi desværre må meddele, at Nørhalne Cup og Nørhalne Elite Cup 2020 aflyses grundet covid-19, skriver Idrætsforeningen Fremad Nørhalne på deres Facebookside.

– Vi har et stort ansvar for de 1.800 medhjælpere og de 10.000-12.000 deltagere i Nørhalne Cup, og vi er derfor nødt til at tage myndighedernes anvisninger alvorligt og handle på dem i tide. Grundet de nuværende omstændigheder kan det desværre tyde på, at covid-19 endnu ikke er helt ovre, når vi rammer den 20. maj, og vi kan derfor frygte, at smitten stadig breder sig. Dette til trods for, at vi har brugt den seneste tid på at planlægge adskillige foranstaltninger under cuppen for at bekæmpe smittefaren.

Aflysning mærkes økonomisk
– Rent økonomisk vil det naturligvis kunne mærkes på foreningens drift nogle år frem. Vi er i bestyrelsen i gang med at finde besparelser på 300.000 kr. i 2020-budget – og dermed forventer vi at kunne begrænse tabet, så vi ender med et underskud på ca. 1 mio. kroner i 2020. Vi benytter også tiden til at undersøge muligheder for kompensation fra staten. Men det vil ikke gå ubemærket hen i vores forening – og har der været tvivl før om hvor vigtig Nørhalne Cup er for os, så kan der ikke være tvivl længere.

– Det ærgrer os, at vi i år ikke kan danne ramme om sport, fællesskab og sjove oplevelser til Nørhalne Cup, men vi vil i stedet se frem til at afholde et sikkert og forsvarligt arrangement næste år. Vi håber i hvert fald alle vores trofaste frivillige hjælpere kommer til at nyde dette års Kr. Himmelfarts ferie – og er klar til at give den gas i 2021.