MusikCompagniets koncert med Lars Lilholt blev en publikumsmagnet.

Lars Lilholt
Print Friendly, PDF & Email

Med 550 gæster til fredag aftens koncert med Lars Lilholt i Idrætscenter Jammerbugt viste det sig, at arrangøren MusikCompagniet i Fjerritslev havde set rigtigt ved at sætte Lars Lilholt Storyteller 2020 på plakaten som årets første koncert.

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Med sig på scenen havde Lars Lilholt sit fremragende band bestående af Gert Vincent på el- og akustisk guitar, Kristian Fogh på tangenter, Eddi Jarl på slagtøj og Mads Kjøller-Henningsen på fløjter og drejelire.

Koncerten blev en god blanding af hits fra Lilholts store bagkatalog serveret i akustiske, intime og afdæmpede versioner bundet sammen af eftertænksomme, underfundige og morsomme historier, der afspejlede, hvor fantastisk en historiefortæller Lilholt også er.

Specielt de mange anekdoter og kærlige stikpiller til kollegerne Johnny Madsen og Allan Olsen, som Lillholt har turneret med i flere omgange som Dalton trioen, fik flere gange publikum til at bryde ud i latter. Bl.a. fortalte Lilholt at Johnny Madsen udover at have lanceret sin egen deo ”Madsens lynbad” og hårshampoo, nu arbejdede på et projekt med at få en ”Lilholt rynkecreme” på markedet.

En helt igennem fantastik koncert, hvor publikum ikke kunne give slip på Lilholt, blev afsluttet med 2 ekstranumre, hvor det første, ”Onkel Christian”, i den grad fik stemningen til at stige.