Motel Hune slår dørene op til New Yorker-lejlighed

Motel Hune
Lone Olsen og Torben Olsen på Motel-Hune har netop taget nye gennemrenoveret New Yorker lejlighed i brug på Motellet

I weekenden kunne Motel Hune invitere de første gæster indenfor i deres nyeste gennemrenoverede lejlighed.

Lejligheden er indrettet med inspiration fra New Yorker-stilen, der er kendetegnet ved blandt andet rå murstensvægge og sorte glaspartier. Lone Olsen og Torben Olsen, der overtog motellet i foråret 2018, har selv stået for både renovering og indretning af lejligheden. 

-- annonce ---


”Vi er vilde med New Yorker-stilen, fordi den giver mulighed for at kombinere motellets rustikke charme med et moderne storbytwist. Motellet er bygget i en gammel staldbygning, så det er vigtigt for os at bevare noget af bygningens ånd.” fortæller Lone Olsen og uddyber: 

”Alle lejligheder er unikke i deres indretning, og vi lægger stor vægt på at skabe personlige rammer for vores gæster, så de kan føle sig hjemme, når de er ude.”

Mange følger renoveringerne på Facebook  

Siden parret overtog motellet for snart tre år siden, har de arbejdet på at renovere og modernisere alle motellets seks lejligheder, motellets facade og gårdhaven. 

Lone og Torben Olsen lægger løbende billeder og videoer op af renoveringerne på deres Facebookside, så deres følgere kan få indblik i processen.

”Vi synes, det er sjovt at inkludere vores følgere i renoveringerne, så de kan se udviklingen, og vi kan give et personligt indtryk. Vi får god respons på vores opslag, og det giver endnu mere motivation til at fortsætte,” fortæller Torben Olsen. 

Forårssæsonen står nu for døren, og næste renoveringsprojekt sættes i gang, når sommeren er forbi. 

Følg med i renoveringerne Motel Hunes facebookside: https://www.facebook.com/MotelHune

Motel Hune
Stemningsbilleder fra den nye New Yorker lejligheden på Motel-Hune