Mindeord om Jens Christian Sørensen

Jens Christian Sørensen
Jens Christian Sørensen
Print Friendly, PDF & Email

Det gjorde os alle oprindelig kede af det, da vi lørdag modtog det triste budskab, at vores alle sammen´ s kære, Jens Christian Sørensen var afgået ved døden kun 61 år.

Også selvom vi på det sidste nok havde set, hvor det bar hen. Jens der er opvokset i Nr. Økse sø kom til Arentsminde if allerede som drenge- og juniorfodboldspiller.


I en årrække var han dog væk fra klubben grundet uddannelse, ægteskab, barn, job mm. Da han i midten af halvfemserne købte hus i Arentsminde blev han hurtigt en del af foreningslivet i lokalområdet.

Jens var i en lang årrække i Aif`s bestyrelse samt ungdomstræner i foreningen. En indsats han blev hædret med JBU`s sølvnål for. Jens blev også kåret til ”Årets idrætsleder” i den tidligere Brovst kommune, hvor han også var sad i bestyrelsen for Idrætssamvirket.

Jens var også en af de bærende kræfter da AIF havde en blomstrende volleyballafdeling, ligesom Jens var en af drivkræfterne ved sommerfesten. Siden forlod Jens AIF`s bestyrelse, men sad ved sin død i Arentsminde kulturcenter ”Skolen`s” bestyrelse, i hvilken han i en periode var formand, i ØAH-hallens bestyrelse samt i Arentsminde borgerforenings bestyrelse, hvor han især vil blive husket for ”sin helt egen stil” som opråber til årets ”familiebanko”.

Jens var et godt menneske. Som ungdomstræner havde han det også helt fint med om spillerne under kamp eller træning hellere vil plukke blomster eller samle firkløvere, fremfor at spille fodbold. Sådan var Jens og han vil med sin bortgang efterlade et stort savn hos sine nærmeste samt i det lokale foreningsliv.

Jens var to perioder på tilsammen ca. 25 år i alt ansat på Kringelgaarden på Gjøl, hvor han var en skattet medarbejder og kollega, men stoppede i 2018 grundet svigtende helbred.

Æret været Jens Christian Sørensen´s minde.

/Bjarne Sigurd Pedersen