Min Købmand Halvrimmen søger 1-2 medarbejdere

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE
Jeg søger pt. 1-2 medarbejdere (antallet afhænger bl.a. af hvor mange timer den/dem jeg ansætter gerne vil/kan have) på minimum 18 år

Arbejdet kan godt varetages som fritidsjob efter f.eks. studie, men har du sabbatår eller kan du bare godt tænke dig at være en del af vores team og kan du måske endda også arbejde på tidspunkter hvor andre typisk studerer/går i skole, er du bestemt også mere end velkommen til at ansøge.


Arbejdet indebærer “alt” indenfor butiksarbejde. Så er du:
? Pålidelig
? Positivt anlagt med let til smil på læben
? Pligtopfyldende
? Klar på at tage ansvar
? Med på at arbejde i et friskt og højt tempo, samtidig med at du yder en god kundeservice
? Klar på at blive en del af vores team og samarbejde
? Interesseret i at tjene nogle penge, samtidig med at du får rig mulighed for at udvikle dig og få en masse erfaring samt relationer

Ja så er det her helt sikkert noget for dig!

Ansøgning kan foregå på én af følgende to måder:
Kig forbi butikken med en ansøgning
Send ansøgning til: stefan.christensen@minkobmand.dk

Vil du, når du afleverer din ansøgning, være sikker på at kunne træffe mig personligt og at jeg ikke er optaget/ikke har tid, så aftal tidspunkt via ovenstående mail. Vi plejer, heldigvis, at få rigtig mange ansøgninger og jeg har ikke mulighed for at tage en personlig samtale med alle.

Spørgsmål og/eller lign. kan vi passende tage til en eventuel samtale (jeg kan, som nævnt, ikke garantere at alle bliver indkaldt til en samtale), men ellers kan eventuelle spørgsmål og lign. også rettes til ovenstående mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og har du evt. tidligere ansøgt, må du også meget gerne give en melding om at du stadig er interesseret!