Gå-Klubben for Quinder i Saltum

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Vi kender det allesammen, den dårlige samvittighed.. Jeg burde dyrke motion, men fik aldrig meldt mig på holdet, og nu er det nok også for sent. 

Rie Hovalt fortæller:
Jeg kan da også bare gå en tur, så jeg inviterede byens Quinder med på gåtur, en kold aften i Februar. Det var et hit fra første gang. Desværre blev vi afbrudt af Corona. Men er kommet godt fra land her i 2. Omgang.

Gå-Klubben for Quinder er et koncept der handler om, selvfølgelig for det første, at komme ud og røre sig. Men det er også så meget mere. Saltum ligger i det mest fantastiske naturlandskab. Vi nyder de hyggelige stier der slingrer sig ned gennem Nols Skov, men også andre knap så kendte stisystemer. 


Saltum er de sidste 10-15 år blevet en populær by at flytte til. Det kan være svært at lære nye mennesker i en ny by. Men Gå-Klubben har vist sig at være et særdeles velegnet forum for tilflytter at møde garvede lokale Quinder. Der bliver snakket på kryds og tværs og hvor er det skønt at kunne hilse på nye ansigter ved den lokale købmand.

Vi mødes hver mandag på “Dagli Brugsens” Parkeringsplads og går præcis kl.19.00. 

Det koster ikke noget at være med og man skal ikke tilmelde sig. Der skal også være plads til en synde uden at få dårlig samvittighed, så derfor skal man heller ikke melde afbud, blot blive væk. 

Alle er velkommen, vi har Quinder i alle aldre, alt fra 5 år og opefter. Vi laver små stops undervejs, så vi sikre at vi får alle med hjem.

Så tag din nabo, mor, moster eller mormor under armen og mød os allerede på mandag.
“Saltum kommer man ikke udenom”.

Foto: Privat