Mike Andersen | Alene og milevidt omkring gæster Jammerbugt Kulturcenter

Mike Andersen Pressefoto
Print Friendly, PDF & Email

Lørdag 21. september kl. 20.00 kan Jammerbugt Kulturcenter, som det eneste spillested i Nordjylland, præsentere en af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen.

Han møder op med sin vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47 samt personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul, når han præsenterer sine egne nyskrevne sange fra den spritnye udgivelse ”One Million Miles” i ubarberede versioner.

Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen, er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem. Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene på sin soloturné.

– Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turde udgive eller spille dem live på den måde. Det er på tide nu, siger Mike Andersen.

At turde stå alene Mike Andersen begyndte at spille guitar og synge, da han var ganske ung. Der skulle år på bagen, en vis portion mod og ro til før han nu, som 42-årig, turde kaste sig ud i at stå alene på scene – og på plade. Og så selvfølgelig udvikling, både som mand og musiker.

– Én af de ting jeg har fået ud af at blive ældre er, at jeg har fået taget toppen af den indre uro og ængstelighed. Derfor er jeg hellere ikke længere så bange for at søge ind i det rum, hvor man kan høre al larmen, fordi der ikke er noget til at overdøve den. Faktisk er jeg efterhånden blevet helt vild med det rum af intensitet som jeg oplever, når jeg er alene med publikum.

Der er stadigt ledige billetter og entrébilletter kan købes i døren eller via www.kec-jammerbugt.dk